|
11.06.2023 11:06

Потап показав, до якої жінки завітав без дружини Каменських і вразив зізнанням – “Хотів побачити результат”

Автор: Юлія Ящук

Після 24 лютого багато українців об’єдналися для взаємної допомоги один одному та психологічної підтримки. Знаменитості теж не стоять осторонь, тому кожного дня працюють на інформаційному фронті й донатять кошти задля перемоги.

Репер Потап неодноразово потрапляв до прицілу публічних обговорень та скандалів через тривале перебування в Іспанії, однак наразі зірка повернувся до столиці України й показує результат своєї благодійної діяльності.

Нещодавно у новому дописі в соціальній мережі Instagram герой нашого матеріалу повідомив, що вирішив завітати в гості до Надії Іванівни з Гостомеля, якій допомагав у відбудуванні її будинку після атаки росіян. Поділився результатом та показав щирі й теплі обійми, а також особисто заспокоїв жінку, висловивши необхідні слова підтримки.

“Ну що ж, будинок готовий і я сподіваюся, що вся родина нарешті зможе знову відчути тепло та затишок рідного дому”, – розповів Потап.

Потап показав, до якої жінки завітав без дружини Каменських

На останок, подякував організації волонтерів з батальйону “Добробат” за якісну та швидку роботу й має надію, що в цій оселі вся сім’я незабаром святкуватиме спільну перемогу.

Нагадаємо, Олексій розповів, як вони з дружиною Каменських проводять час, коли перебувають наодинці й показав свіжу спільну світлину. За словами зірки, він з коханою намагається готувати, ніжитися під ковдрою, обійматися та підтримувати одне одного під час безсонних ночей від тривог та воєнних дій на території України.

Потап та Настя Каменських