Рубрики: Новини
15.06.2023 21:19

Володимир Остапчук відповів, чи буде жити з Катею Полтавською у будинку, який будував з екс-дружиною Горняк

Про особисте життя Володимира Остапчука вже складають легенди, оскільки він був одружений два рази, і стільки ж разів розлучався. Та зараз у нього є молода обраниця, з якою він живе вже понад півроку.
Поділитися

Зі своєю першою дружиною Оленою Войченко Остапчук вже ніби вирішив всі питання, і з дітьми зараз може спілкуватися без заборон. Щоправда, через інтернет, адже вони з мамою живуть у Канаді, бо Україна для них зараз є дуже небезпечною. Хоча раніше Войченко була проти будь-якого контакту Володимира з дітьми.

Володимир Остапчук

Та якщо з першою дружиною всі питання давно вирішені, то щодо другої Христини Горняк все набагато складніше, адже з нею вони розійшлися не настільки давно і всі емоції досі не вляглися. Тим паче, що розлучалися вони не на найкращій ноті. Відомо, що між ними пробігла чорна кішка, але в чому причина досі невідомо.

Коли Христина і Володимир ще жили разом, вони вирішили побудувати свій будинок під Києвом. Вони обидва вкладалися в його будівництво, довго приймали рішення, де саме буде цей дім. І вже навіть почали будівництво. Але ще на стадії незавершеного будинку розійшлися. І саме дім є тим зв’язком, який досі поєднує Горняк і Остапчука. Адже питання не вирішено до кінця. І коли воно буде вирішено невідомо.

Христина нині живе за кордоном, а Володимир зустрічається з новою дівчиною, з якою і живе разом. Саме з цих двох причин підписників дуже цікавить, як колишнє подружжя вирішить це питання.

Горняк дуже часто ставили запитання з цього приводу, але вона не відповідала нічого конкретного. Теж саме стосується й відповідей самого Володимира. І навіть днями ведучому знову поставили це питання, але він красиво “злився”, бо написав, що все можна буде почути у новому випуску “Мекнув-питайте”. Оскільки у шоу була тема “сімейний бюджет”. Та насправді тема розподілу будинку навіть ніхто не торкався.

Сторі Остапчука

Тож, поки що досі під великим замком прихована правда про будинок Горняк і Остапчука.