Рубрики: Новини
02.07.2023 13:04

Бурки та шпалери в ромашку: Остапчук вражає Полтавську сільською романтикою – “Черешня одна, а дівчина нова”

Телеведучий Володимир Остапчук з новою коханою, 22-річною журналісткою Катериною Полтавською відвідали рідну спадщину знаменитості місто Умань, допомогли його батькам та зачарували місцевим колоритом.
Поділитися

В медійному просторі шоумена вважають дещо скандальною особистістю і найцікавіше те, що всі пристрасті навколо нього з публічними обговореннями стосуються його особистого життя.

Спочатку ображена Олена Войченко, яка вирішила на всю країну розповісти правду про неодноразові зради благовірного, потім нотаріус Христина Горняк, яка взагалі не прагнула надавати коментарів та називати причину розлучення, а нині переймається питанням про поділ спільного майна, яке будувалося в офіційному шлюбі з зіркою.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Остапчук вражає Полтавську сільською романтикою

Так, нещодавно Володимир Остапчук привіз молоду дружину на власну спадщину, де народився, виріс та провів юні роки. Шоумен опублікував нову світлину з Катею на дачі у його батьків, і що цікаве в коментарях таке “понеслося” від користувачів.

Підписники почали обговорення, мовляв, кожного разу зірка привозить нову дружину додому, тому влітку черешня залишається одна, а жінка вже інша. Однак на хейт та публічне обговорення пара не реагує, щобільше, демонструють власну сільську романтику в нових світлинах.

Остапчук вражає Полтавську сільською романтикою

Шпалери в ромашку, сільський домашній халат, футболка, шорти та бурки, які нерідко носяться в холодну пору. Ох, і було, що обговорити підписникам блогу цієї парочки, однак Володимир з Катериною, окрім спільного часу разом допомогли батькам в домашніх справах, обірвали всю черешню, а також пішли проводити час до річки – така романтика на цих вихідних спіткала двох закоханих.