|
18.07.2023 16:16

Молода зірка 1+1 Наталія Островська розсекретила стать свого довгоочікуваного первістка: “Чоловік вгадав”

Островська досить швидко стала справжньою зіркою українського телебачення. Вона веде ТСН новини та робить це дуже професійно, хоча починала дівчина з посади кореспондента і це теж неймовірно складно. Наталя демонструвала свій професіоналізм і стала помітною для продюсерів. Тому, тепер Наталка працює у студії та без неї вже неможливо уявити ефіри.

Але зараз у молодої жінки нові турботи, адже вона при надії і чекає на первістка. Цю новину жінка разом зі своїм чоловіком оберігала і не хотіла казати про це раніше, адже не була готова сповіщати всю країну такою особистою подією.

Для родини Островської це надзвичайно важлива подія, яка перегорнула все їхнє життя. Адже тепер їх буде троє. Щоправда, до певного періоду Наталя не знала, на кого чекає. А днями зірка ТСН влаштувала гендер-паті, де вони з чоловіком та  їхні друзі дізналися, хто буде у пари.

Отже, гості та самі батьки намагалися здогадатися та голосували хто буде у родини дівчинка чи хлопчик. Та дізнатися стать первістка вони змогли тоді, коли друзі подружжя запалили кольоровий дим, він був рожевим, а це означає, що вони стануть батьками дівчинки. І чоловік Наталі відчував це серцем, про це Наталя розповіла дуже ніжно.

“Мій чоловік одразу, як дізнався про вагітність, сказав, що буде дівчинка. Вгадав. Я чомусь думала, що хлопчик. Але мені наснився сон, в якому я побачила маленьку дівчинку. Тоді й зрозуміла, що, напевно, таки буде донечка”  – розповіла Островська.

Наталя Островська чекає на дівчинку

Також дівчина додала, що головне аби дитина була здорова та щаслива. Проте, вже знаючи про стать свого первістка Наталя ще не обрала ім’я для своєї принцеси, але варіанти вже є. Тому, обирати ім’я для своєї дитини пара буде вже тоді, коли поглянуть на неї і вирішать.