|
26.07.2023 14:04

“Змиваю з себе негатив”: Ребрик після скандальної відпустки повернулася до рідних Чернівців – українці обурені

Автор: Юлія Ящук

Так, знаменитість не приховує своєї невимовної радості, адже зізналася, що вперше за довгий час їй вдалося реалізувати в життя прагнення доньок відпочити, а ще при цьому вивезти своїх батьків. Лілія Ребрик додала, що ця подорож для дівчаток виявилася першою без їхнього батька, хореографа Андрія Дикого.

Маленька Поліна настільки прив’язана до тата, що як тільки потяг рушив з місця, вона розплакалася. Лілія розповіла, що тоді вони тримали шлях до їхніх батьків в Чернівці, щоб потім усім разом потрапити до сонячної Туреччини. Утім, не всім стало до вподоби таке дозвілля знаменитості, тому телеведуча через власні пости та радісні світлини натрапила до скандалу в її соціальних мережах.

Користувачі під дописами стверджують, що треба бути трішки скромнішими під час воєнного стану, не показувати своїх радісних емоцій, коли в Україні гинуть люди. Сама Ребрик закликала думати лише про своє життя, не рахувати її грошей за відпочинок та зазначила, що не варто засуджувати за це людей.

Ребрик після скандальної відпустки повернулася до рідних Чернівців

Нещодавно Лілія Ребрик повідомила, що повернулася з дітьми та батьками в Україну, тому нині зірка з родиною знаходяться на її батьківщині, в місті Чернівці. Зазначила, що надихається рідним містом, батьківською домівкою та відходить від негативу, який прийшов до неї в коментарях під дописами з відпочинку.

“Надихаюся рідними Чернівцями, батьківським домом, родиною. І “змиваю” з себе весь негатив, який прийшов у коменти”, – зазначила Ребрик.