|
26.07.2023 19:15

Вона вийшла заміж, а він покохав дітей: як після розлучення склалося життя Володі Дантеса і Наді Дорофєєвої

Розлучитися з людиною – це ніби відірвати від себе шматочок чогось важливого. Адже ми всі звикаємо до людей і всі вміємо відчувати дуже глибоко. Щоправда, мало хто розуміє це і надягає на себе маски. А якби всі люди могли показати, що їм може бути боляче і сприймали це за норму, ми б ніколи не брехали одне одному і тоді міцних стосунків було б набагато більше у нашому житті.

Надя Дорофєєва та Дантес

Але розлучення далеко не завжди стаються через брехню. Іноді буває так, що люди просто постійно знаходяться разом. Вони разом зростають як особистості, разом розвиваються у творчості або роботі і їхнє кохання з пристрасного переростає  теплі домашні почуття. І тут вже зовсім інша історія починається.

Наприклад, така історія відбулася у Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої. Вони одружилися у досить юному віці, саме тому вони пройшли весь етап свого злету і зростання разом. А прожили вони цілих 10 років під одним дахом. Це багато, насправді багато, і вони в певний момент відчули, що переросли свої стосунки і хочуть розійтися.

Дорофєєва на власному весіллі у 2023 році

Ну а зараз подружнє життя Володимира і Наді вже в далекому минулому. Тому, тепер кожен живе власним життям. Наприклад, Дорофєєва вийшла заміж за Михайла Кацуріна, з яким півтора року зустрічалась. А також Надя злетіла у своїй кар’єрі, адже виступала у Нью-Йорку та знову стала тренеркою “Голосу країни”.

Дантес з Кацуріною

А от Володимир прийняв дітей Даші Кацуріної, хоча він був чайлдфрі. А тепер зрозумів, що діти – це велике щастя і радість. Він щасливий у нових стосунках, але не виносить їх на загал. Та й у кар’єрі Дантес також досягає успіху.