|
07.08.2023 18:47

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво розкрив своє темне минуле: засвітився у “Битві екстрасенсів” і кається

На початку свого зіркового шляху медійні особистості часто вдаються до будь-якого гідного піару. Мова йде про зйомки у сторонніх шоу, візити до різноманітних студій, ексклюзивні інтерв’ю та спілкування з журналістами на заходах. Ектор Хіменес-Браво не є винятком, адже з’явившись на українських телеекранах, робив усе можливе, аби просувати своє обличчя, яке є також обличчям його ресторанів.

Ті, хто слідкують за шеф-кухарем з самого початку пам’ятають, яким він був: брюнетом з короткою борідкою, вузькими плечами, абсолютно іншою фігурою та повним незнанням української та російської мов.

Ектор Хіменес-Браво розповів про свій досвід на шоу Битва екстрасенсів

Ектор Хіменес-Браво розповів про свій досвід на шоу Битва екстрасенсів

І так само, як його колеги Ектор погоджувався на шоу, які можуть зробити його особистість більш впізнаваною. Так, нещодавно зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram опитування, в якому запитав у своїх підписників, чи пам’ятають вони, щоб він брав участь у шоу “Битва екстрасенсів”. А вже пізніше знаменитість підтвердив, що таке у його біографії дійсно є.

Ектор Хіменес-Браво розповів про свій досвід на шоу Битва екстрасенсів

У публікації також можна побачити архівний кадр з епізоду, на якому Ектор ще дуже молодий і має абсолютно інший стиль. Колись саме у такого Хіменеса-Браво закохалася знаменита Таня Стрєбкова, яка фліртувала з ним на очах усієї країни.

Нагадуємо, що станом на 24 лютого 2022-го Ектор знаходився у Колумбії у своєї матері. Чоловіка жорстко розкритикували за нібито втечу. Шеф-кухар не ховався від хейтерів та публічно декілька разів повідомив про те, що рушив у заплановану поїздку і обов’язково повернеться. Свою обіцянку він стримав вже через декілька тижнів: спочатку з’явився у Львові, а потім переїхав і до Києва. Зокрема чоловік займається благодійною діяльністю, годував українців безкоштовно, а також возив борщі на нуль. Нещодавно зірка повідомив про те, що буде посилено вивчати українську, так як російською він тепер спілкуватися на телебаченні не може.