“Люблю цю країну”: Ектор Хіменес-Браво показав свій розкішний будинок у Канаді, який придбав 17 років тому

Ектор Хіменес-Браво відомий шеф-кухар, який став справжньою зіркою в українському та світовому середовищі, оскільки його кулінарний талант перевершує всі очікування та стандарти.

Хіменес-Браво майстер своєї справи, але заради цього він довго і багато вчився. Його талант був підмічений у правильний час, коли у нього була змога вчитися і працювати над своїми помилками. Чоловік ніколи не вихвалявся, адже він розуміє, як важко буває досягти високого рівня у якійсь справі. Тим паче у кулінарії, де щодня змінюються стандарти та підвищується рівень.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Ектор вже понад 15 років живе в Україні та він в захваті від нашої країни, оскільки тут йому подобається все, особливо люди, він вважає, що українці – це найдобріший народ, люди щирі й привітні. Саме це його й зачепила найбільше, а також Ектор полюбив нашу культуру та краєвиди.

Для життя чоловік обрав місто Ірпінь, яке сало для нього рідною домівкою. Там, суддя “МастерШеф” має будинок, в який він вклав свою душу. І насправді йому дуже пощастило, що його будинок не зачепили окупанти, адже Ірпінь постраждала дуже сильно.

Сторіс Ектора
Сторіс Ектора

Але, як виявилось в Ектора є ще один будинок, щоправда, не в Україні, а у Канаді. Про це Хіменес-Браво ніколи не розповідав, та сьогодні святкується День Канади й Ектор публічно зізнався у любові до цієї країни, оскільки саме Канада проклала шлях у його кар’єру. І саме за це чоловік дуже вдячний країні. А також там він має багато друзів, які нині підтримують його та нашу Україну.

Будинок Ектора у Канаді
Будинок Ектора у Канаді

Ектор показав свій будинок, який придбав ще 17 років тому, але досить давно там не був, і саме з цієї нагоди чоловік вирішив показати рум-тур свого великого будинку. Варто сказати, що будинок доволі великий і має цікавий інтер’єр. Тож, зі смаком у Хіменеса-Браво все досить добре і він вміє зробити затишок у домі.

Схожі статті