Рубрики: Новини
15.08.2023 14:49

Перше кохання українських зірок: хто вкрав серце Олі Сумської, Катерини Осадчої, Віктора Павліка

Перше кохання завжди залишає незабутні враження у житті кожної людини. Воно часто залишається в пам'яті, як щось неймовірно цінне. Хто ж зміг покорити серця українських зірок?
Поділитися

Ольга Сумська

Перше кохання принесло відомій акторці комплекси та невпевненість. Ольга закохалася в 8 класі. Обранець акторки був дуже вродливий, а от Сумська вважала себе “гидким каченям”. Жінка так і не наважилася на відверту розмову, а згодом її сім’я переїхала. Де зараз перше кохання Олі, вона не знає. А ось друге захоплення артистки – Антон успішний полтавський бізнесмен.

Перше кохання Олі Сумської

Віктор Павлік

Ще у 6 років Вітя захопився зіркою радянського кіно. Наталія Фатєєва буквально приворожила майбутнього співака через екран телевізора. Хлопець навіть добув світлину акторки та завжди носив з собою. У дорослому віці Віктору Павліку навіть видався шанс познайомитися з першим коханням, проте він так і не розповів про свої дитячі почуття.

Перше кохання Віктора Павліка

Катерина Осадча

Жінка буквально вискочила заміж. У віці 18 років Катерина вже була відомою моделлю та відбивалася від кавалерів. Обрала ведуча старшого на 15 років бізнесмена Олега Поліщука. Та шлюб розвалився за 3 роки. Пара зрозуміла, що має різні життєві цілі. Молодій Катерині хотілося будувати кар’єру, тоді як Олег мріяв про спокійне сімейне життя.

Перше кохання Катерини Осадчої

Руслана Лижичко

Вперше співачка закохалася в 17 років, навчаючись в консерваторії. Обранець виконавиці був неначе мрія. Хлопець носив шкіряну куртку, мав круту зачіску та грав на гітарі. Однак Руслана так і не наважилася розповісти про свої почуття, і вона не жалкує про це. Вона вважає єдиним справжнім коханням свого чоловіка – Олександра.

Перше кохання Руслани Лижичко