|
15.08.2023 09:19

Маша Єфросиніна розповіла, наскільки важлива для неї підтримка чоловіка: “Прийшов, не задумуючись”

Відома телеведуча Маша Єфросиніна вийшла заміж у 2003 році за бізнесмена Тимура Хромаєва. За 20 років подружнього життя пара пережила багато незгод та навіть розходилися на рік. А зараз подружжя переживає вимушену розлуку, адже Тимур став на захист України та служить в ЗСУ. Тепер Марія розуміє, що означає відчувати страх та гордість одночасно.

Маша Єфросініна розповіла про підтримку чоловіка

Маша народила чоловікові двох дітей – дівчинку Нану та хлопчика Олександра. Але чи був період вагітності радісним та безтурботним для зірки? Ні, проблеми почалися ще до зачаття. Телеведуча тоді працювала на “Новому каналі” і вела ранкову передачу. Через складний графік та перенавантаження у жінки зник менструальний цикл. Лікарі повідомили 22-річній Марії, що в неї ніколи не буде дітей. Через молодий вік телезірка не відразу зрозуміла страшний діагноз. Усвідомлення прийшло пізніше, і жінка зрозуміла, що не зможе подарувати коханому дитину.

Маша Єфросініна розповіла про підтримку чоловіка

Чоловік підтримав Марію, та навіть здивував своєю реакцією. Тимур запевнив дружину, що коли прийде час, вони обов’язково вирішать це питання та будуть щасливими батьками.Та завагітніла жінка майже одразу та народила Нану.

“Він сказав: “Класно, тепер ми можемо не застерігатися”” – згадує Маша – “Коли прийде час і вирішимо, що хочемо дитину, тоді знайдемо лікарів”.

Маша Єфросініна розповіла про підтримку чоловіка

Під час вагітності ведучу супроводжував сильний токсикоз, а пологи проходили важко. Під час других пологів, коли Маша народжувала Сашка, довелося робити екстрений кесарів розтин. Закінчилося все добре, а важкі моменти зміцнили їх подружнє життя.