|
25.08.2023 14:55

Фіналіст “МастерШеф” Влад Міцкевич ніжно звернувся до Олі Полякової: “Моя королева”

Міцкевич став дуже яскравим персонажем за всю історію “МастерШеф”, оскільки він гарний кухар, а також дуже емоційна людина. Для нього завжди знайдуться складні ходи. Він завжди на проєкті був кіпішним, часто знаходив сам собі проблеми, які насправді були дрібницями, нерідко конфліктував з іншими учасниками, але при цьому залишався цікавим для глядачів.

Влад Міцкевич та Оля Полякова

Щоразу, як Влад приходив на проєкт, він зростав над собою професійно, адже в перервах між сезонами він плідно працював і навчався новому. І це принесло свої плоди, адже зараз чоловік неймовірно багато працює аби забезпечити гарний рівень життя собі, своїм близьким та дитині. Адже це важлива складова життя.

завдяки своїй шаленій харизмі Міцкевич вдало пройшов кастинг на дуже цікаве шоу “Він готує, вона керує”, де став ведучим разом з популярною українською співачкою Ольгою Поляковою. Звісно, через гарний контакт у кадрі їм одразу почали приписувати романтичні стосунки. Та насправді ж вони просто стали гарними друзями.

Оля завжди готова підтримати Влада і допомогти йому, так само як і він, адже це і зветься дружбою. Вони доволі часто спілкуються, а також Міцкевич завжди підтримує прем’єри Полякової та завжди популяризує це у своїх історіях в соцмережі інстаграм.

Наприклад, днями чоловік виклав черговий кліп Олі до себе у сторіс і підписав це дуже ніжно.

“Оля, красуня, моя королева. Вітаю тебе ще з одним неперевершеним кліпом” – написав Влад.

Сторіс Влада

Звісно Поляковій дуже приємно почути такі слова від Влада, бо за час зйомок шоу, вони стали близькими людьми і підтримка стала частиною їхніх стосунків.