Аліна Ляшук з “Холостяка-10” зібрала коло себе наречених: Артем з “Холостячки” і Пава, а Міцкевича загубили?

Аліна Ляшук стала дуже відомою блогеркою завдяки участі у десятому сезоні шоу "Холостяк". Саме там вона набрала свою аудиторію й тепер багатьом цікаво за нею слідкувати.

На проєкті Аліна була наймолодшою учасницею, і тому відчувалась дуже сильна різниця між нею та іншими дівчатами. А також у Макса Михайлюка, що став головним героєм сезону також виникав дискомфорт під час спілкування з нею. Адже Аліна тоді дійсно була дуже молода та у багатьох питаннях недосвідчена. Тому Максиму було цікавіше спілкуватись з іншими дівчатами.

Аліна Ляшук

Саме через це Ляшук майже не ходила на індивідуальні побачення, але вона активно намагалась знайти з Михайлюком спільну мову. Але оскільки мало спільних тем було між ними, то Аліна не змогла підкорити серце пілота. Та й з дівчатами на проєкті вона також не надто гарно спілкувалась, оскільки не мала особливого бажання заводити подруг.

Проте після “Холостяка” Ляшук дуже змінилась, дівчина почала вести власний блог в соціальній мережі instagram, та назбирала багато підписників. Тому, нині її вважають однією з найпопулярніших блогерів України. Напевно через це дівчина почала спілкуватися з учасниками інших шоу, наприклад, Влад Міцкевич, Пава, Ектор Хіменес-Браво з “МастерШеф”. А також хлопці з “Холостячки”, наприклад Артем Шепель, який був закоханий в Аліну.

Так, вони намагались будувати стосунки, але й для Артема дівчина виявилась дуже молодою та гарною, а ображати її він не хотів. Тому зараз вони просто дружать. Але Артем ще гарно зійшовся з Павою та Міцкевичем. І вони разом не рідко збираються на дружні зустрічі та знімають смішні відео для Тік-Току та інстаграму.  Але в цей раз зустріч відбулася без Влада Міцкевича. Проте вони й утрьох зняли смішний ролик.

Схожі статті