|
24.09.2023 20:53

“Обіцяю не померти”: колишній чоловік Наді Дорофєєвої Дантес серйозно захворів та вразив заявою

Володимир Дантес не відноситься до тих артистів, які повністю концентруються лише на музиці. Хоча він починав свою свій шлях саме з цієї індустрії та підкорював чарти, зараз він успішно пробує себе і в ролі стендап коміка та ведучого.

Втім, подібна зайнятість може призвести до дуже неприємних наслідків. Як наприклад, ускладнень у здоров’ї. Зірки не з чуток знають, що це таке і наскільки неприємно буває перенести абсолютно всі заплановані зйомки та зустрічі через фізичну неспроможність виконати свою роботу, яка часто ще й супроводжується контрактами та договорами.

Вова Дантес серйозно захворів та вразив заявою

Вова Дантес серйозно захворів та вразив заявою

Ця біда сталася і з Володимиром Дантесом. Нещодавно комік та музикант повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що вимушений перенести концерт через поганий стан. За його словами, хвороба, що пов’язана з легенями не дає йому можливості фізично зробити все, що він запланував.

Зірка додав, що тривалий час ігнорував симптоми і продовжував працювати, маючи сильний кашель. Володимир сподівався, що йому вдасться подолати хворобу, не вдаючись до лікування, втім даний настрій зіграв з ним дуже злий жарт. Зараз йому важко дихати і в цілому самопочуття доволі погане.

“Після останніх зйомок моєї нової програми я сильно захворів, – вразив зізнанням зірка. – Замість того, щоб лікуватись, продовжив зніматись, потім зйомки в шоу, паралельно репетиції вистави в палаці України, чим тільки ускладнив свій стан. Давайте з вами зустрічатись, але трішечки в нові дати. Обіцяю до цього моменту привести себе до тями і не вмерти на сцені”, – додав музикант.

Нагадуємо, що минулого року Володимир Дантес пережив складне розлучення з Надею Дорофєєвою. Колишня дружина артиста вийшла заміж знову декілька місяців тому за його екс-друга Михайла Кацуріна. Сам Володимир на даний момент зустрічається з колишньою дружиною ресторатора Дашею Кацуріною.