|
27.09.2023 10:32

Володимир Остапчук святкує свої 39 років: як привітала молода кохана Полтавська та який сюрприз приготувала

Автор: Юлія Ящук

Про особисте життя відомого українського телеведучого Володимира Остапчука говорить вся преса та пересічні громадяни, які цікавляться сучасним перебігом подій на просторах українського шоу-бізнесу. Після розірвання шлюбу з нотаріусом Христиною Горняк у 2022 році, чоловік в соціальній мережі Instagram познайомився з молодшою за нього на 16 років, журналісткою Катериною Полтавською.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Так, 27 вересня відомий та дещо скандальний шоумен Володимир Остапчук зустрічає свої 39 років. Тому, у своєму Instagram-блозі чоловік оприлюднив перші кадри вітань з опівночі нової дружини, 23-річної Катерини Полтавської. Спочатку дівчина наполягла на тому, аби вони провели святкування не вдома, а в розкішному київському готелі – Sophia Hotel Kyiv. Потім, як тільки годинник пробив 00:00, Катерина піднесла коханому торт зі свічкою для загадування заповітного бажання та зі смішним написом, який вказує на вік ведучого:

“Зробила мені сюрприз і “вкрала” з дому в готель на кілька днів. Оце так початок Дня народження”.

Володимир Остапчук святкує свої 39 років

Чоловік посміявся з оригінального торта, далі загадав бажання та задув свічку, утім, на цьому сюрпризи від дівчини не закінчилися. В наступній розповіді знаменитий ведучий показав головний подарунок від дружини, який дещо зламав стандартну систему – новенький iPhone. Зазвичай чоловіки звикли готувати такі презенти своїм жінкам, однак тут вийшло геть з точністю до навпаки.

Володимир Остапчук святкує свої 39 років

Нагадаємо, що український телеведучий Володимир Остапчук нещодавно оприлюднив нове романтичне фото у дзеркалі з 23-річною дружиною, де видніються їхні почуття, теплі обійми та ніжні поцілунки. Пара зробила світлину перед тим, як вирушити на світський захід, а саме на музичну премію MUZVAR.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська