|
13.10.2023 11:50

“Це був дитячий максималізм”: Світлана Тарабарова поділилась подробицями роману з Володимиром Дантесом

Особисте життя Дантеса і Тарабарової

Українські співаки Володимир Дантес та Світлана Тарабарова мають досить насичене особисте життя. Нещодавно Дантес розлучився з ексучасницею гурту “Время и Стекло” Надією Дорофєєвою. Пара була разом протягом 10 років, із них 6 – у шлюбі. Наразі музикант щасливий у нових стосунках з блогеркою Дашею Кацуріною.

Світлана Тарабарова уклала шлюб у 2016 році з Олексієм Бондарем, що на 14 років старший за неї. Світлана пишається званням багатодітної матері, адже подружжя виховує 3 спільних дітей.

Подробиці про роман Володимира Дантеса і Світлани Тарабарової вийшли назовні

Роман Дантеса з Тарабаровою

Володимира Дантеса та Світлану Тарабарову познайомив телевізійний проєкт “Фабрика зірок”. Саме після участі в шоу, у молодих артистів зародилась взаємна симпатія. Як виявилось пізніше, хоч співаки не розголошували деталей про свої взаємини, колеги з українського шоубізу все одно знали про їхній роман.

У 2021 році Катерина Осадча цікавилась у Тарабарової, якими ж були її стосунки з Дантесом. У розмові Світлана не вдавалась в деталі, проте розповіла, що розлучились вони не на позитивній ноті. Протягом певного періоду експара навіть уникала одне одного на світських заходах.

Подробиці про роман Володимира Дантеса і Світлани Тарабарової вийшли назовні

Нові подробиці роману

12 жовтня український радіоведучий Слава Дьомін опублікував новий випуск свого YouTube-проєкту “Слава+”. Запрошеною гостею стала Світлана Тарабарова. Жінка ділилась деталями свого материнства та насиченого життя, тому питання про Дантеса, очевидно, спантеличило зірку.

“Божечки, кошмар який”, – відреагувала Світлана.

Тарабарова поділилась, що раніше відчувала нестерпний сором за ці стосунки. За словами співачки – це був вибуховий та дуже токсичний дует. Вони були молодими, амбіційними, успішними та не вміли контролювати свої емоції.

“Ми не впоралися. Ми не знали, як це – повага один до одного, ми не знали, як це – бути вірними… Ну це вже з боку Володі”, – зізнається Світлана.

Пара навіть хотіла побратись, але через постійні сварки – спроби були марними. Стосунки тривали протягом 3 років, але згодом зірки прийшли до спільного рішення про розлучення. Зараз Тарабарова відчуває полегшення та тішиться, що саме так все закінчилось. Вона зізналась, що пишається тим, як змінився Дантес.