“Життя триває”: втретє вагітна Світлана Тарабарова поділилася радісною звісткою про поповнення в родині

Відома українська співачка Світлана Тарабарова вже має двох дітей, яких часто показує у своєму instagram. Помітно, що материнство надає артистці сил та щастя, тому, жінка повідомила радісну звістку про поповнення родини.

Світлана вже 6 років заміжня за чоловіком, на ім’я Олексій. Спочатку він просто був продюсером Світлани, довго приглядався до дівчини, а потім, все як у фільмах. Їх роман так швидко закрутився, що вони й самі спочатку не розуміли, що це кохання надовго. Проте пара вже цього року святкувала чергову річницю щасливого подружнього життя.

Світлана Тарабарова вагітна втретє
Світлана Тарабарова вагітна втретє

Навіть попри фінансові складнощі у родині, вони тримаються разом та намагаються вирішити питання. За словами Тарабарової, Олексій це та людина, яка завжди поруч, яка завжди підтримає і допоможе. Тому не дивно, що Світлана народила від нього двох дітей. Щоправда, з поповненням вони не поспішали, адже синові Івану зараз 3 роки, а донці Марії понад рік. Отже, діти в цій родині були бажаними та спланованими.

Чого з упевненістю не скажеш про третю дитину. Так, саме про третю, бо сьогодні у своєму профілі instagram, Світлана повідомила чудову новину, про свою третю вагітність. Та ще й у такий складний час. Певно, це подарунок долі, адже в найскладніші часи з нами завжди трапляється щось значуще та потрібне нам.

У коментарях співачку засипали привітаннями та приємними словами, бо чекати на нову українську долю – це неймовірно.

  • “Бережи світло в собі, це, зараз, найважливіше”
  • “Ого, оце так новина, вітаю”
  • “Ви ж моя киця, вітаю, життя переможе цей морок”
Світлана Тарабарова вігітга втретє
Світлана Тарабарова вагітна втретє

Такі, та подібні слова Тарабарова зараз читає під новим постом разом зі своїм чоловіком і певно витирає сльози щастя з очей. Та й ми своєю чергою бажаємо співачці якомога більше спокійних днів та щоб майбутній малюк мав мирне небо над своєю маленькою головою.

Схожі статті