|
31.10.2023 15:38

Неочікуване перевтілення: скандальна співачка MARUV неприємно здивувала всіх українців і навіть росіян

Співачка MARUV (справжнє ім’я – Ганна Корсун) декілька днів тому випустила альбом під назвою “Love song”, до якого й увійшла пісня “For My Baby”. Саме вона й звучить українською мовою, що так роздратувало українських користувачів в соцмережах. Схоже на те, що мовчунка MARUV/Sharlotta Ututu скоро перестане мовчати та порадує українських підписників не лише піснею на українській мові.

MARUV у 2022 році вперше стала матір’ю. Деякий час після повномасштабного вторгнення співачка перебувала в Києві, а потім виїхала за кордон. Спочатку вона перебувала в Туреччині, а потім переїхала до Лондону, далі була Європа. Як там вона жила, чим займалась – особливої інформації про це немає. Можливо, що більшість часу в неї займав малюк та побутові клопоти.

Неочікуване перевтілення: скандальна співачка MARUV неприємно здивувала всіх українців і навіть росіян

Тривалий час MARUV взагалі зникла з інформаційного простору. А нещодавно повернулась, але вже з новим ім’ям та іміджем. Тепер співачка має псевдонім Sharlotta Ututu. Розуміючи, що в Україні вона небажаний виконавець та її ніхто не чекає, вона відновлює свою кар’єру в росії – випускає трек російською мовою “Big Mama Boss” та енергійно його просуває в соцмережах, зокрема в забороненій в Україні мережі “Вконтакте”.

Тобто MARUV та її команда вкладає гроші в рекламу на російських платформах та заробляє на стрімінгових каналах країни-агресорки, сплачує податки, а куди вони спрямовуються – ні для кого не секрет. В росії співачка має хорошу підтримку, подейкують що вона навіть може в найближчому майбутньому заявитись на одній із російських музичних премій.