Філіп Кіркоров взяв до себе скандальну Марув та створив новий дует: несподіваний творчий тандем ошелешує

Вона мала представляти Україну на Євробаченні, але суворий контракт,хвиля хейту не дозволили Марув поїхати на конкурс. Дізнайтеся, як розвивається зірка зараз.

Марув, а точніше співачка Анна Корсун – найбільш епатажна українка. Вона називає свою творчість “інтелігентна провокація”. Співачка виступає у відвертих костюмах, сміливих капелюхах та обов’язково взутті для стрип-пластики.

Марув – співачка Анна Корсун. Фото взято на просторах мережі.

Співає жінка дуже специфічним, низьким, як для жінки голосом. Манера виконання – субтон. Кожен виступ артистки супроводжується професійним балетом, який виконує танці у стилі вог, стрип-пластика. Все це дійство виглядає неймовірно жіночно та ефектно. Втім, не всім до душі прийшлися співи артистки. Коли Марув за кількістю голосів глядачів перемогла у національному відборі, почалася хвиля негативу у її бік, адже критики вважали, що у співачки немає сильної громадянської позиції.

Анна Корсун побачила купу умов у контракті та вирішила відмовитися від участі.

Марув – співачка Анна Корсун. Фото взято на просторах мережі.

У 2019 році взагалі ніхто не поїхав від України на Євробачення. Зараз активна співачка випускає нові хіти та створює цікаві дуети. Зокрема вона нещодавно показала, що буде співати з Філіпом Кіркоровим.

Марув – співачка Анна Корсун. Фото взято на просторах мережі.

У новому кліпі вона постає у ролі медсестри, що катає на каталці поп-короля.

Марув та Філіп Кіркоров. Фото взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Втім, зірки до кінця тримають інтригу та не розповідають, про що же буде їх пісня дуетом.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.