|
14.11.2023 12:43

49-річна Олена Мозгова кардинально омолодилася – вся справа у вдалій зачісці та правильному макіяжі (ФОТО)

Два роки тому популярна українська продюсерка Олена Мозгова приголомшила кардинальним перетворенням – менше ніж за рік зірка схудла на 22 кг, а днями знаменитість оприлюднила фото, яке привело шанувальників у повний захват.

Олена Мозгова показала схудла на 22 кг

Так, на своїй сторінці у Facebook, де Олена докладно розповідає про своє життя, а також висловлюється на різні злободенні теми, Мозгова оприлюднила дві фотографії – чорно-білу та кольорову. На знімку зображено обличчя зірки крупним планом.

Перше, що впадає у вічі – її стильна зачіска з короткою стрижкою боб-каре, яка красиво укладена назад. Доповнили образ стриманий макіяж з акцентом на очах, мініатюрні сережки-гвоздики з білим каменем та стильні окуляри у чорній пластиковій оправі. Зазначимо, що Олена виглядала на фото дуже ефектно!

49-річна Олена Мозгова кардинально омолодилася

“Ч/б чи колір? Ні, я зараз не про фото. Фото просто для ілюстрації. Життя таке різне, кожен з нас проживає різні періоди… Ніколи не буває тільки погано чи весь час радісно і кольорово… Але в тому і глибинний його сенс, який лежить на поверхні… Це по собі, завжди буде місце для радості та щастя”.

У Мережі одразу з’явилися коментарі:

“Неймовірна”, “Оленко! Ви чарівна і на чорно-білій і на кольоровій фотографії”, “Справжня Діва!”, – писали захоплені фанати.

Зазначимо, що фото, яке з’явилося у Мережі, було зроблено у ресторані, куди Мозгова прийшла привітати свою маму – Віолетту Борисівну із 69-річчям.

Олена Мозгова з мамою

“Мамуля на своєму Дні народженні була Королева! Люблю тебе, моя найкраща! І головне – будь мені здорова!”, – адресувала вітання мамі продюсерка.

Нагадаємо, що напередодні Олена Мозгова показала як виглядає без макіяжу.

Олена Мозгова без макіяжу