|
15.11.2023 10:17

“Ні на що не жалілася”: Арсен Мірзоян розповів про хворобу Матвієнко та про останні слова йому від легенди

Автор: Юлія Ящук

8 жовтня 2023 року пересічні громадяни були приголомшені сумною звісткою від української співачки Тоні Матвієнко. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram артистка повідомила про смерть своєї мами, легендарної співачки Ніни Матвієнко. Однак жодних причин, від чого саме пішла з життя легенда сцена її донька не повідомляла.

Дещо прояснити ситуацію та зізнатися у всьому наважився її зять, чоловік доньки, відомий артист Арсен Мірзоян. У новому інтерв’ю, на яке його запросив ведучий Слава Дьомін, чоловік вперше розповів, які останні слова почув від Ніни Матвієнко, а також про хворобу тещі.

Арсен Мірзоян розповів про хворобу Матвієнко та про останні слова йому від легенди

Так, співак зізнався, що важко було бачити її та приїздити до неї в лікарню. Ба більше, спочатку Ніна Митрофанівна просила не їздити до неї, оскільки не хотіла, аби її бачили в такому стані. Потім вже приходили всі, хто міг, хто був вільний. Рідні привозили їй ліки, просто говорили та підтримували артистку. Дьомін поцікавився у Мірзояна, як довго це відбувалося, на що герой інтерв’ю відповів: “Місяць”.

Арсен відверто розповів, що Ніна Митрофанівна ніколи не жалілася, тому точно сказати, коли все почалося, йому, імовірно, важко. Каже, було дивним, коли їй різко стало погано, і всі не розуміли, що це може бути.

“Вона ніколи не жалілася, і все це я лишу для Тоні, якщо вона буде давати інтерв’ю, в неї є й остання промова Ніни Митрофанівни в телефоні”, – зізнався співак.

Дьомін після зізнань Мірзояна запитав у нього, чи можна допустити, що це була онкологія. Артист підтвердив здогадки та відповів: “Так, це онкологія”. Він додав, що не буде розповідати всіх подробиць, а залишить це для дружини.

Арсен Мірзоян зізнався, що привозив ліки не в останні дні життя Ніни Матвієнко. В ці моменти вона просто запитувала в зятя, коли це закінчиться. Останні слова, які встиг сказати Арсен Ніні, коли йшов з її палати: “На добраніч”.