“Дохід у мене є”: чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян розповів про свої заробітки за останній рік

Арсен Мірзоян відомий український співак, який став відомим завдяки участі у головному талант-шоу "Голос країни". І до того ж там він знайшов не лише нового себе, а ще й нову дружину.

Все своє життя Мірзоян працював у Запоріжжі на заводі та жив спокійним життям разом зі своєю родиною. Чоловік виховував двох синів і жив разом з дружиною. Але після того, як він відкрив у собі талант співака, його життя перегорнулося на 360 градусів.

Мірзоян з дружиною
Мірзоян з дружиною

Тепер Арсен Мірзоян це справжній артист, який має вже зовсім інший рівень життя, іншу родину, іншу сферу діяльності та загалом нове життя. І здається, від нього Арсен насправді отримує задоволення, адже співати для нього це неймовірно.

Та за останній рік у всіх співаків та загалом у людей з творчої сфери впали заробітки, і всі концерти які вони зараз дають є благодійними. Саме тому вони шукають інші способи заробітку. І Мірзоян не виключення. Та Антоніна Матвієнко казала, що в їх родині останній час немає заробітку. Проте сам Мірзоян спростував ці факти та розповів про те, чим нині заробляє.

“Є корпоративи. Небагато, але вони присутні й зараз. Вони вже носять характер квартирників, це не такі пафосні і веселі історії. І всі там розуміють, що артисту потрібні гроші” – прокоментував Арсен.

Також співак назвав конкретні суми, на які вони живуть всією родиною, виявляється, що родина Арсена живе на 2-3 тисячі доларів досить спокійно.

“Цього нам вистачає. Бо затратна частина, за фактом – це їжа, комуналка, автівка. У нас велика родина і в нас віялова економіка – розповів співак.

Як зараз заробляє Арсен Мірзоян
Як зараз заробляє Арсен Мірзоян

Тож, життєвий рівень родини Арсена доволі нормальний, вони не бідкують та мають змогу забезпечити всіх членів родини. І насправді, це вже великий успіх для нинішніх реалій українців.

Схожі статті