|
15.11.2023 16:41

“Вона ображена досі”: Арсен Мірзоян розповів про стосунки з екс-дружиною, яку проміняв на Тоню Матвієнко

Тривалий час Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко приховували свій роман, хоча глядачі давно здогадувалися про те, що між молодими людьми зародилося кохання. Причина таємничості доволі проста, — на чоловіка вдома чекала дружина, яка народила йому двох синів.

Після завершення зйомок музиканти разом рушили в концертний тур, який тривав рік, і лише після його закінчення Арсен повідомив колишній дружині про те, що закохався в іншу жінку і хоче піти.

Арсен Мірзоян розповів про стосунки з екс-дружиною

Арсен Мірзоян розповів про стосунки з екс-дружиною

Тоня Матвієнко зі своєї сторони намагалася зробити усе можливе, щоб пом’якшити гострі кути. Зокрема, вона знайшла спільну мову зі своїми пасинками, коханого чоловіка прийняла без грошей та майна у будинку своєї матері, і ніколи на нього не  тиснула з цього приводу. Пара досі проживає у маєтку, навіть після смерті Ніни Митрофанівни.

Незабаром у закоханих народилася спільна дочка Ніна. Разом з нею та хлопцями сім’я неодноразово їздила на курорти та весело проводила разом час. Безумовно, колишня дружина відпускала дітей до батька, адже вони мали потребу у ньому.

Арсен Мірзоян розповів про стосунки з екс-дружиною

Але з’ясувалося, що Арсену Мірзояну повністю помиритися з колишньою дружиною не вдалося. За його словами, вона досі ображена, а їхні стосунки “натягнуті”.

“Я відпустив, я спокійно до цього ставлюсь. Вона ображена ще досі. Я думаю, так. Це вже як за правило в неї. Вона також відпустила, але… Але оце ставлення вона зберегла. Я вислуховую її. Я абсолютно спокійно це роблю”

Примітно, що співак не вважає свій вчинок зрадою. Мовляв, був чесним, про що йому неодноразово говорили, нібито це було абсолютно дарма. Мовляв, кому та чесність була потрібна.

Нагадуємо, що в інтерв’ю Славі Доміну Арсен також розповів про останні дні Ніни Матвієнко. Зірковий зять зізнався, що співачка ніколи не скаржилася на свій стан, як раптом все погіршилося. Зірка пішла з життя через рак.