|
18.11.2023 09:45

“Відволікла організація”: Мірзоян розповів, як Тоня Матвієнко трималася після смерті мами Ніни Матвієнко

Автор: Юлія Ящук

У новому відвертому інтерв’ю для програми “Слава +”, ведучим якої є Слава Дьомін, співак Арсен Мірзоян розповів, як трималася його дружина Тоня Матвієнко після тяжкої втрати Ніни Матвієнко, а також назвав причину її смерті.

Зять знаменитості зауважив, що Ніна Митрофанівна ні на що не скаржилася, а тому вони були здивовані, коли їй різко стало зле. Так, Арсен Мірзоян відверто зізнався, на що хворіла знаменитість. Чоловік відповів інтерв’юеру, що артистка боролася з онкологією.

Мірзоян розповів, як Тоня Матвієнко трималася після смерті мами Ніни Матвієнко

Виконавець розповів, що було нелегко бачити тещу. Спочатку Ніна Митрофанівна просила взагалі, щоб рідні та близькі не приходили до неї, оскільки не хотіла, аби вони її бачили в такому стані, а далі, як сказав Арсен, приїжджали всі, хто був вільний.

Блогер Слава Дьомін запримітив, що Тоня Матвієнко після важкої новини про смерть матері виглядала дуже сильною. Тож, інтерв’юер запитав, чи вона насправді так мужньо трималася. Арсен зазначив, що дружину відволікла організація похорон.

Мірзоян розповів, як Тоня Матвієнко трималася після смерті мами Ніни Матвієнко

За словами Мірзояна, дружину відволікла сама організація прощання з мамою. Звичайно, їй було непросто, але треба було дуже багато чого зробити для того, аби співачка спала спокійно.

Нагадаємо, що 8 жовтня стало відомо про втрату народної артистки України Ніни Матвієнко. Про це сповістила її донька Тоня Матвієнко у своєму блозі соціальної мережі Instagram. В останню путь легенду провели 11 жовтня у Києві. З артисткою попрощалися у Національній Філармонії України.