|
19.11.2023 14:20

“Завжди на першому місці”: 66-річний Павло Зібров розкрив секрет свого щасливого шлюбу

Популярний співак Павло Зібров відкрив таємницю щасливого подружнього життя та міцних відносин. Він з коханою Мариною у шлюбі вже 29 років. А їх пару заслужено вважають однією з найміцніший в вітчизняному шоу-бізнесі. Про свої стосунки чоловік розповів проєкту “Інтерв’ю24“.

Зірка запевняє, що головне у шлюбі, це бути відвертим, обговорювати всі проблеми та незгоди, щоб прийти до спільного рішення. В життя не буває все гладко, тому потрібно вирішувати працювати над стосунками. На його думку, кохання на смак схоже на шоколад з перцем.

“Не можливо щоб все було гладко, в житті всяке трапляється, і побутові моменти, й робочі питання, але найважливіше – це говорити та вміти чути один одного”, – розповідає Павло.

Зібров пояснив правила щасливих стосунків

На думку співака, половинку потрібно постійно дивувати, потрібно робити їй приємне. Це не обов’язково повинні бути дорогі подарунки, можна просто поприбирати, або придбати улюблені смаколики. А головне чути своє серце та прислухатися до партнера, розвиватися та цікавитися тим, що важливо для іншого.

Зібров розповів про своє особисте життя

Музикант запевняє, що його стосунки з дружиною не змінилися за час повномасштабного вторгнення, адже для нього сім’я – це найважливіше у житті. Так, у пари бувають суперечки, проте, вони завжди готові обговорити свої думки, щодо тієї чи іншої ситуації, тож завжди приходять до спільного рішення.

“Відносини у нас можуть бути різні під час роботи, оскільки ми разом працюємо, і Маринка – це мій перший радник”, – запевняє співак.

Зібров пояснив правила міцних стосунків