47-літня співачка Лама зізналась, чому не хоче ставати матір’ю: “Ніколи не відчувала потреби”

Українська виконавиця Лама відверто розповіла про свої плани на майбутнє та особисте життя. Поповнення в її родині до цих планів не входить.

Співачка Лама (Наталія Дзеньків) розповіла, чому не має дітей та не планує народжувати в майбутньому. Відвертостями жінка поділилася на YouTube-каналі Rostyslove Production.

Виконавиця запевняє, що не свідомо відмовляється від материнства. Наталія не має ресурсу на виховання дітей. Вона віддається музиці, своїй родині та улюбленій домашній тваринці. А до народження дітей її не тягне.

Лама відверто розповіла, чому не хоче стати матір'ю
Лама відверто розповіла, чому не хоче стати матір’ю

Коханий чоловік співачки повністю підтримує жінку. За словами Лами, він духовно розвинений та його життя не зациклене на дитині. Тож наразі, вони гармонічно співіснують та обрали для себе шляш чайлдфрі.

“Ніколи не відчувала потреби, що мені потрібна дитина. Чому я маю когось слухати. Мене ніколи не тягнуло”, – розповідає виконавиця.

Лама відверто розповіла, чому не хоче стати матір'ю
Лама відверто розповіла, чому не хоче стати матір’ю

Лама впевнена, що має право не своє життя. Вона нікому не зобов’язана та нікому не нав’язує свою думку. Жінка щаслива зі своїм “егоїзмом” та не вважає за потрібне змінювати своє життя. Більш того, співачка не знає, чи зможе писати пісні, якщо народить дитину.

“Потрібно мати стабільний капітал. Я – егоїстка, братів і сестер у мене немає. Батьки не розчаровані. Вони – артисти і постійно на гастролях. Мене виховувала бабуся”, – зізнається виконавиця.

Лама відверто розповіла, чому не хоче стати матір'ю
Лама відверто розповіла, чому не хоче стати матір’ю

Нагадаємо, нещодавно зірка 2000-х розповіла чому зникла зі сцени. Співачка Лама пояснила свою непублічність духовним розвитком. Здоров’я та моральний стан Наталі погіршився через складний та напружений графік. Вона не могла змиритися з правилами шоу-бізнесу, переживала постійний стрес, тому обрала тихе життя замість популярності.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.