|
19.11.2023 15:55

Співачка Анастасія Приходько публічно розкритикувала Потапа та його творчість: “Вважаю, що це просто ганьба”

Відома виконавиця Анастасія Приходько не один раз коментувала дії репера та продюсера Потапа. Неприязнь жінки викликана поведінкою Олексія, що за словами співачки ганьбить Україну та українську культуру. Своїми думками з приводу поведінки Потапа, вона поділилася з проєктом “Наодинці“.

Своє відношення до Потапа, Приходько сформувала ще у далекому 2011 році. За словами зірки, тоді репер неодноразово некоректно висловлювався в її бік. А з початком війни у 2014 році, ця неприязнь, ще більше загострилася. Виною всьому дивні витівки Потапа.

Приходько різко висловилася про Потапа та його останні вчинки

Настя й досі не може забути його витівку у 2014 році. Нагадаємо, тоді репер у складі дуету “Потап та Настя” поїхав до москви для вручення премії. Під час вручення, співак зняв штани на сцені та подякував росіянам за теплий прийом. Артистка вважає це недоречним, в той час, коли на сході України проводилися бойові дії.

“Я вважаю, що він просто принизив всю Україну таким чином. Для мене це дуже образливий вчинок”, – розповідає Приходько.

Приходько різко висловилася про Потапа та його останні вчинки

Подальші дії музиканта також викликають у Анастасії тільки зневагу. Вона вважає, що такий артист не може представляти Україну на міжнародній музикальній арені. А його виступи приносять шкоду українській культурі. Його виступи та спілкування з росіянами не красять його, як українця.

“Його поїздки, його зустрічі з росіянами, і те, що він зараз творить, говорить і випускає. Я вважаю, що це просто ганьба нашої країни”, – стверджує Настя.

Приходько різко висловилася про Потапа та його останні вчинки