Анастасія Приходько згадала, як голодувала через Костянтина Меладзе: “Не давали їсти”. Всі подробиці

Коли Ані Лорак розповіла про те, як до неї ставився Костянтин Меладзе, Анастасія Приходько заінтригувала всіх своєю історією взаємин з продюсером.

Популярна співачка Анастасія Приходько тривалий час співпрацювала з Костянтином Меладзе. Навіть у фанатів її ім’я асоціювалося зі знаменитим композитором, а з братом Валерієм зірка навіть записувала пісню дуетом.

Втім, як виявилося, робота не була безхмарною. Вперше співачка наважилася розповісти, як почувала себе під час співпраці. Поділилася своїми думками у передачі Новини.LIVE.

За словами знаменитості, Костянтин зміг написати для неї лише пісню “Мамо”, а після конкурсу “Євробачення” вони припинили спільну роботу.

Також зірка розповіла наскільки складно для неї було співпрацювати з “Константою рекордс” – проєктом Меладзе старшого.

“Мені просто не давали їсти. У мене просто не було грошей, мені видавали 1000 рублів на два дні. Я повинна була приносити чеки, які надавалися компанії “Константа рекордс”. Мені дуже хотілося їсти, і я пам’ятаю, як адміністратори мені купували їжу”, – згадує Анастасія.

Настя Приходько

Та співачка зараз досягла бажаного: вона вільна та незалежна, а ще може більше не хвилюватися про те, що ж поїсти вранці.

Нагадаємо, що у квітні навколо Костянтина Меладзе згустилися хмари: Ані Лорак у програмі “Судьба человека” прямим текстом заявила, чому не стала співпрацювати з продюсером. На думку співачки, вона відчувала симпатію з боку композитора, але вирішила протистояти всім неробочим проявам уваги. Тоді всі стосунки грузинський музикант порвав з нею та навіть, за словами зірки, заблокував її номер.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.