|
20.11.2023 09:07

Аліна Гросу розповіла про життя за океаном: які мінуси в побуті Лос-Анджелесу переслідують співачку?

Після початку повномасштабного вторгнення співачка покинула Україну й зараз проживає у Америці. Вона відкрила для себе акторську школу Лос-Анджелесу де зараз проходить навчання у легендарних акторів.

Для інтернет-видання Viva вона розповіла про плюси та мінуси життя у США. Вона запевняє, що планує повернутися до дому, адже поживши за межами батьківщини, вона зрозуміла, що наша країна найкраща.

Аліна Гросу розповіла про свій побут в Америці

Здавалося, життя в Лос-Анджелесі не може мати недоліків, проте співачка озвучила ряд мінусів, що незвичні для українця. Вона зазначила, що стала готувати самостійно, адже у кухні США переважають калорійні та шкідливі для здоров’я страви.

“У нас набагато смачніша та здоровіша кухня. Через це я самостійно готую, тому що ж неможливо їсти… Від їх їжі можна швидко набрати зайву вагу”, – розповідає зірка.

Аліна Гросу розповіла про свій побут в Америці

Також питання виникли до медицини в Америці. Співачка стверджує, що всі лікарі в США вузькопрофільні та не будуть відповідати на питання, що їх не стосуються.  А прийому у лікаря можна чекати понад 2 місяці.

Податок на товар не входить до ціни, яка вказана на ціннику. Його треба рахувати окремо. А при відвідуванню кафе додаються й чайові, що заведено давати в розмірі 20% від чека.

“Якщо дати менше, офіціант може образитись або підійти і спитати: “Чому менше? Вам не сподобалось обслуговування?””, – розповідає виконавиця.

Аліна Гросу розповіла про свій побут в Америці

Також, особливістю проживання в США є життя в кредит. В той час, коли українці стараються не вляпатися у борги, американці не вилазять з них. Біль того, якщо в тебе чиста кредитна історія, тобі можуть не здати в оренду житло, або автомобіль.