28-річна Аліна Гросу тримала немовля на руках та поділилася щастям: відчула, що таке материнство та любов

Відома українська співачка Аліна Гросу відповіла на ряд цікавих та провокаційних питань від шанувальників та зізналася, чи тримала малюка на руках у своєму житті.

28-річна артистка Аліна Гросу пережила достатньо потрясінь в особистому житті. Спочатку знаменитість не могла оговтатися після болісного розлучення з Олександром Комковим. А повномасштабна війна розлучила її ще й з другим коханим, росіянином Романом Полянським, з яким, імовірно, стосунки добігли кінця через вторгнення росії в Україну.

Все ж таки, виконавиці вдалося зустріти й нове щастя, про яке детальніше фанам поки не розповідає. Зірка закликає не жаліти її та припинити переживати, що вона сумує наодинці.

Аліна Гросу таємно вийшла заміж
Аліна Гросу тримала немовля на руках та поділилася щастям

До слова, нещодавно співачка Аліна Гросу спілкувалася зі своїми шанувальниками в соціальній мережі Instagram, відповідаючи на ряд цікавих та дещо провокативних питань. Зокрема, не оминули й тем особистого характеру. Наприклад, один з користувачів поцікавився в артистки, чи тримала вона немовля на руках та які мала відчуття.

Знаменитість відповіла стверджувально, оскільки нагадала підписникам, що є сестрою молодшого брата та є тіткою найкращих коханих племінників, дивлячись на яких, хоче народити своїх дітлахів.

“Я тримала немовлят на руках. В мене, як ніяк, є молодший брат, а ще в мене купа найгарніших, наймиліших, найкоханіших племінників, і дивлячись на них, я також хочу дітей і багато”, – зізналася співачка.

Аліна Гросу тримала немовля на руках та поділилася щастям

Нагадуємо, що 30 серпня 2017 року в співачки народився молодший брат, якого родина зірки назвала на честь голови сімейства, а саме Михайлом. На момент появи хлопчика на світ, мамі Ганні було 54 років, а батьку Михайлу – 50 років.

Схожі статті

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

“А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.