|
22.11.2023 13:43

У сукні-кімоно і з новою зачіскою: Мозгова засвітилася на світській тусовці в компанії імпозантного чоловіка

Відома в Україні продюсерка Олена Мозгова – активний користувач Мережі. Вона має сторінку в Instagram, проте зірка практично не користується їй, основний її майданчик – це профіль у Facebook, де вона висвітлює останні новини, розповідає про благодійні проєкти, в яких бере участь, висловлюється на злободенні теми, а також трохи ділиться особистим. Іноді знаменитість постить рецепти, а також свої ретро-фотографії.

Зазначимо, що останнім часом зі сторінки Мозгової зникли знімки зі світських тусовок, а також спільні кадри з молодим чоловіком – співаком Володимиром Ткаченком, який виступає під гучним псевдонімом – Девід Аксельрод.

Олена Мозгова та Девід Аксельрод

А днями вперше за довгий час Олена вийшла у світ. Продюсерка з’явилася на святкуванні ювілею своєї колеги – Нонни Кондрашової. На фото, яким вона люб’язно поділилася у Facebook, 49-річна Мозгова позувала разом з імпозантним чоловіком в елегантному костюмі. На ній була ефектна сукня-кімоно чорного кольору, розшита величезними квітами. Волосся було гладко зачесане назад, на обличчі – макіяж з акцентом на очах. В руках в Олени був келих із шампанським.

“Нонік, дякую за чудовий вечір, який подарував зустріч із друзями, яких я не бачила вічність”,- підписала знімок Мозгова.

Олена Мозгова засвітилася на світській тусовці

У Мережі відразу з’явилися коментарі, в яких відзначили оригінальний образ Олени.

“Влюбилася в японські кімоно. вони такі зручні і розкішні одночасно”, – коментувала Мозгова.

Коли одна з шанувальниць поцікавилася до Мозгової, де вона набула такої краси, то із задоволенням “здала точку”, правда в особистих повідомленнях.

Зазначимо, що на заході Мозгова була без чоловіка. Де в цей час був Девід Аксельрод невідомо. Нагадаємо, що Олена Мозгова 8 років живе у щасливому шлюбі зі співаком Володимиром Ткаченком, який на 10 років її молодший. Пара виховує спільну дочку Соломію. Дівчинці цього року виповнилося 8 років.