|
22.11.2023 19:48

Ірина Горова “одягнула” на себе 12 тисяч гривень і побігла худнути: Аніта Луценко надихає на неймовірне

Усі, хто стежить за життям колишньої дружини Потапа успішної продюсерки Ірини Горової, знають, що вона приділяє велику увагу своїй фізичній формі та активно займається спортом. У мікроблозі 45-річної бізнеследі можна знайти багато відеороликів, де вона показує свої тренування. А з недавнього часу Ірина почала займатися під керівництвом однієї з найпопулярніших професійних фітнес-тренерів та фахівців із схуднення в Україні, наставника кількох сезонів «Зважені та щасливі» Аніти Луценко, яка контролює кожен крок своєї підопічної.

Так, напередодні Ірина Горова оприлюднила у своєму Instagram кілька фотографій, які зробила перед тим, як вирушить на ранкову пробіжку. Щоб почуватися комфортно в прохолодний сніжний ранок, Ірина одягла костюм із останньої зимової колекції відомого спортивного бренду.

“Дуже крута форма для бігу”, – зазначила Горова.

Ірина Горова похизувалась костюмом за 12 тисяч гривень

Як з’ясувалося, двокольорова чорно-біла куртка та утеплені лосини належать відомому німецькому бренду Puma, що спеціалізується на випуску спортивного одягу, взуття та інвентарю. Вартість куртки на сайті компанії не сьогоднішній день складає – 8 990 гривень, а лосини коштували Ірині зі знижкою 2240 гривень.

Скільки коштує куртка Ірині Горової
Скільки коштують лосини Ірині Горової

Зазначимо, що у такій формі продюсерці не страшний ні дощ, ні сніг, ні вітер. Зазначимо, що це не єдина форма Ірини. На одному з відео, яке було записане під час ранкової пробіжки напередодні, Горова засвітилася у повністю чорній формі.

Ірина Горова на пробіжці

Нагадаємо, що нещодавно тренер Ірини Горової Аніта Луценко оприлюднила велику посаду в Instagram, де перерахувала всі свої досягнення, а також розкрила деякі невідомі факти про своє життя.