“Муки вибору”: Горова після результатів схуднення показала, як далі йде до цілі – втерла носа Каменських

Українська продюсерка Ірина Горова впевнено йде до своєї цілі, аби схуднути. Жінка вже похизувалася першими видимими результатами з публікою та продовжила свою роботу над власним тілом.

Днями колишня дружина виконавця та автора пісень Олексія Потапенка Ірина Горова приголомшила шанувальників своїми результатами схуднення. Жінка приміряла на себе джинси, які носила раніше, де неозброєним оком помітно, що вони стали їй трішки завеликими.

Ірина Горова відверто про нові стосунки і нове життя
Горова після результатів схуднення показала, як далі йде до цілі

Продюсерка розповіла, що займається під керівництвом досвідченої української тренерки Аніти Луценко, яка, свого часу, тренувала людей із завою вагою на проєкті “Зважені та щасливі”.

Ірина Горова показала свої результати схуднення

Зупинятися на перших успішних результатах Горова навіть і не думає, тож цього разу користувачі соціальної мережі Instagram побачили на її особистій сторінці нове відео з тренування. Так, Ірина показала свої “муки вибору” кожного ранку, оскільки він стоїть між тим, аби прокинутися раніше та піти на пробіжку чи повалятися вдома на дивані.

В кожного з нас бувають подібні рішення в житті, однак, якщо людина має ціль, то працюватиме над собою до потрібного їй результату. Зауважимо, що дружина її колишнього чоловіка Потапа, співачка Настя Каменських за період своєї активної діяльності то худла, то знову набирала вагу, чим тільки провокувала чутки про свою вагітність.

Втім, Каменських переконує, що на первістка не чекає, а наважиться схуднути, коли в цьому буде потреба. Додала, що тема народження дитини стосується лише її та чоловіка Потапа, і в разі вагітності, звісно, що розповість про все шанувальникам їхньої пари.

Нагадуємо, що Потап та Ірина Горова розлучилися у 2014-му, проте заявити, що вже розірвали союз, наважилися лише у 2016-му. У колишнього подружжя зростає син Андрій, якому наразі 15 років.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.