|
23.11.2023 16:08

Марина Боржемська після розлучення з В’ячеславом Узелковим знайшла, за що йому подякувати: високі стосунки

Автор: Юлія Ящук

Розлучення колишнього подружжя Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова стало повною несподіванкою серед пересічних громадян. У 2018 році пара повідомила публіці, що офіційно розлучається після 20 років шлюбу.

За словами Марини, вона пішла від чоловіка після великої сварки, збагнувши, що не може більше перебувати з ним в одному приміщенні. В’ячеслав Узелков намагався зустрітися з колишньою дружиною наодинці. Утім, Марина не хотіла цього, оскільки його боялася.

Марина Боржемська після розлучення з В’ячеславом Узелковим знайшла, за що йому подякувати

У розмові з журналістами Марина Боржемська, попри важке розлучення, знайшла, за що подякувати колишньому чоловіку. Спортсменка не підтримує комунікацію з Узелковим. Проте публічно висловила слова вдячності Славі за двох прекрасних дітей – сина Роберта та доньку Олівію.

Тренерка підкреслила, що ексчоловік не бере участі у вихованні нащадків і не фігурує в їхньому життя як батько. Марина згадала, як донька допитувалася в неї, чому вона не може заплатити за заняття з англійської мови або чому не піде на танці. Однак, пояснивши всю ситуацію дівчинці, та з розумінням до цього поставилася й не просила, аби мама взяла гроші в тата.

Марина Боржемська з дітьми від В’ячеслава Узелкова

Марина Боржемська не приховує, що виховала достатньо самостійних, розумних дітей та особистостей, які здатні правильно аналізувати ситуацію та все розуміти. Зірка пригадала, як донька Олівія сама наштовхнула маму піти на каву з чоловіком, який підійшов познайомитися до неї в парку. Тож, діти не проти, аби матуся була щасливою у нових стосунках.