|
23.11.2023 20:42

Колишня Андрія Данилка розповіла про їхні незабутні стосунки та драматичне розставання: “Я була закохана”

Навколо особистого життя Андрія Данилка ходило дуже багато чуток. Мова йшла як про нетрадиційну орієнтацію, так і взагалі про незацікавленість артиста у коханні. Йому вдалося зробити неймовірне — не засвітити жодного зі своїх обраниць.

Сам Андрій неодноразово говорив про те, що мріяв створити родину, і лише нещодавно зізнався, що багато разів намагався це зробити, але безрезультатно. Мовляв, вже змирився, що доля його склалася зовсім не так, як він очікував.

Його найкраща подруга та вірна партнерка Інна Білоконь давно вийшла заміж та побудувала свою родину. Разом з чоловіком Олегом вона виростила дітей, і нещодавно видала доньку заміж.

Колишня Андрія Данилка розповіла про їхні незабутні стосунки

Колишня Андрія Данилка розповіла про їхні незабутні стосунки

Тим часом тіні минулого Андрія Данилка також заворушилися. 3 роки тому на телебачення завітала Радмила Щоголева, яка колись працювала з ним СВ-шоу. Жінка вперше відповіла на питання про роман з артистом зовсім іншим чином, заявивши, що в них була близькість.

“Я його сприймаю як близьку мені людину. Просто роман це така річ, ну, якщо ви ви мені розділили на окремі речі, то може, так було б простіше. Просто для мене це близька мені людина, я не можу сама ділити ці речі і розповідати це. Давайте, скажімо, що близькість була. Я була закохана в життя в той момент і це завдяки йому”, – заявила актора у программі “Не бреши мені”.

Вони були дуже прив’язані, але вчинок акторки все зруйнував. А Радмила хотіла рухатися далі, і не бачила себе в ролі Гелі. Вона поговорила з продюсером та покинула колектив, але з Андрієм не попрощалася. У своїх поясненнях вона аргументує дане рішення тим, що він спав.

Але Андрій сильно образився із тих пір з нею більше не розмовляв. Лише через декілька років їм вдалося поговорити, але після примирення спілкування не відновилося. Варто відмітити, що сам Данилко ніколи не говорив про те, які в нього були стосунки з Щоголевою.