Рубрики: Новини
26.11.2023 14:34

“Я відбув своє”: зірка “Скаженого весілля” Арам Арзуманян зізнався, що має проблеми з законом

Український актор театру та кіно Арам Арзуманян розповів про своє минуле. Чоловік займався спортом та вляпався у великі неприємності з законом.
Поділитися

Колишній спортсмен, а нині відомий актор Арам Арзуманян розповів про своє “темне” минуле. Чоловік зізнався, що мав проблеми з законом. Він відверто поговорив на тему злочину, що трапився в його житті з Аліною Доротюк.

Актор зізнався, неприємний інцидент трапився досить давно, коли чоловік професійно займався спортом. Тоді, після виступу на чемпіонаті України чоловіки не поділили таксі. Їх компанія посперечалася з командою тренера Беркута. Після чого, гарячі голови спортсменів вчинили бійку.

Арам Арзуманян зізнався, що має проблеми з законом

Хоча хлопців було порівну, противники Арама виявилися слабшими та відхватили. Вже наступного дня вся компанія переможців була оголошена у розшук. Тож, з кримінальним світом ситуація не пов’язана, банально бійка, за яку довелося відповідати. Арзуманяну присудили два роки умовного терміну та чотири – випробувального, який вже давно погашений.

“Ну пацани гарячі, банальна бійка. Так, судимий, “умовка”, але я відбув своє”, – розповів Арзуманян, уточнивши, що отримав 4 роки”, – розповідає актор.

Арам Арзуманян зізнався, що має проблеми з законом

Актор зізнався, що конфлікт був спровокований противниками. А, за деякими даними, тренер Беркуту наразі спецназ РФ. Тож, шуткує актор, він зробив добру справу.

“Тобто мене ще й за добру справу судили”, – іронічно додав Арам.

Арам Арзуманян зізнався, що має проблеми з законом

Також, актор повідомив, що затримання проводилася за канонами Голлівуду. Його арештували озброєні силовики. Більш того, чоловік отримав прикладом по голові. Після даної ситуації проблем з законом у колишнього спортсмена не було. Чоловік чесно відбув покарання та зараз чистий перед законом.