“Ну злякався, втомився, розгубився”: Павло Зібров не зміг приховати посмішку, згадуючи “подвиги” Потапа

Відомий український виконавець Павло Зібров висловив свою думку стосовно репера та продюсера Олексія Потапенко, який нині перебуває за межами України.

Співак Павло Зібров розкритикував колишнього чоловіка Ірини Горової. Чоловік припустив, з якої причини Потап знаходиться закордоном в період повномасштабної війни. Про це він відверто розповів у коментарі Анатолію Анатолічу.

Зібров не хотів нікого ображати, адже вважає, що кожен робить свій свідомий вибір. Проте на питання інтерв’юера про розчарування в українському шоубізі, не зміг приховати єхидної посмішки. Артист пригадав пригоди української зірки в “іспанській ТРО”. Догадатися не складно, чоловік подумав про Потапа, що на початку повномасштабної “заочно” записався до територіальної оборони. Перші сім місяців війни він знаходився за кордоном.

“Хтось втомився, відпочиває за кордоном, Батальйони очолює, німецькі чи іспанські тероборони. Або злякався, або втомився, або розгубився”, – висловився Павло.

Павло Зібров висміяв Потапа
Павло Зібров висміяв Потапа

Зібров зазначив, що кожен переносить горе по різному. Проте, за словами артиста приділяти особливу увагу до таких особистостей не на часі.

“У кожного своя нервова система. Потім, вже після війни, будуть розбірки, думаю”, – зазначив Зібров.

Зібров розкритикував відомого репера
Зібров розкритикував відомого репера

Також, Зібров відмітив молодих виконавців, що через відмову від російського контенту, нарешті почали розвиватися. Особливо головного вусаня країни радує Аня Трінчер та Андрій Кравченко, з якими чоловік записав дует.

Зібров висміяв Потапа та його вичнки
Зібров висміяв Потапа та його вчинки

Нагадаємо, неодавно українська співачка Настя Приходько різко висловилася про репера. Жінка впевнена, що Потап ганьбить українську культуру та народ. А витівка продюсера у 2014 році, коли він подякував москві за теплий прийом стала вершиною його безглуздої поведінки.

Схожі статті

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.