|
02.12.2023 10:19

“Ми інші”: 39-річний Анатолій Анатоліч розповів, як змінилися його відносини з дружиною після довгої розлуки

Український блогер Анатолій Анатоліч разом з Юлією Бойко вже 14 років. Пара виховує трьох дітей – 12-річну Алісу, 10-річну Лоліту та 2-річного Ніла. Після початку повномасштабної війни дружина та діти чоловіка виїхали до Франції.

Анатолій Анатоліч розповів про зміни у стосунках з дружиною

Сам шоумен залишився в Києві. Маючи статус багатодітного батька, він міг спокійно відпочивати з сім’єю за кордоном, проте обрав інший варіант. Анатолій відвідував родину у Франції, але повертався на батьківщину та працював й нині працює на перемогу. Чоловік активно волонтерить, навіть його собака Айза збирала кошти на ЗСУ.

Анатолій Анатоліч розповів про зміни у стосунках з дружиною

На питання про зміни в особистих стосунках з дружиною, чоловік відповів Аліні Шаманській у її YouTube-шоу “Розлючена”. Анатолій повідомив, що попри відстань, їх стосунки зміцнилися. Анатоліч відвідував родину, що дозволяло парі насолодитися одне одним. З часом він звик до пустого будинку.

“Ми не бачилися по три тижні, не те, що там пів року. Я думаю всі помітили, хто живе зараз окремо, через обставини, що ти до цього звикаєш. В тебе свій побут”, – розповідає шоумен.

Анатолій Анатоліч розповів про зміни у стосунках з дружиною

Біль того, чоловік зміг налаштувати власний побут. Під час блекаутів, він навіть не вмикав генератора, просто читав книгу та лягав спати. Проте, чоловік зізнався, якщо у нього не було б можливості відвідувати сім’ю, вони б не мешкали у Парижі.

“Я жив, по суті, на дві країни. Більшість часу я проводив у Києві, але достатньо багато часу проводив з родиною в Парижі. Міг собі дозволити виїжджати й тиждень проводити з родиною. Для тих хто не може виїжджати, це величезний період”, – зізнається чоловік.

Анатолій Анатоліч розповів про зміни у стосунках з дружиною

Нагадаємо, на початку березня цього року родина ведучого повернулася до України. Наразі сім’я разом мешкають у своєму будинку у Вишгороді.