Виріс “каблуком” і не жалкує: телеведучий Анатолій Анатоліч розповів про своє дитинство в оточенні жінок

Нещодавно шоумену виповнилося 39 років. Анатолій Анатоліч розповів, як йому жилося без батька та як він зростав в родині з самими жінками.

Шоумен Анатолій Анатоліч активно веде соціальні мережі та ділиться з підписниками подробицями свого життя. Він пишається своєю великою родиною. Проте, так було не завжди. Він є єдиною дитиною в родині та зростав без батька. Неодавно, чоловік поділився своїми почуттями та думками про сім’ю.

Анатолій Анатоліч виклав новий пост в Instagram. У дописі чоловік розповідає про вплив неповної родини на ідентифікацію чоловіка. шоумен розповідає, що ріс один в оточенні самих жінок – мами, бабусі та прабабусі, яку лагідно називає “Пробабуся”. Чоловік пам’ятає, що вона була майстром у всіх стравах та здавалося, що немає нічого, що їй не під силу.

Анатолій Анатоліч розповів про своє дитинство в оточенні жінок
Анатолій Анатоліч розповів про своє дитинство в оточенні жінок

Але це не завадило йому вирости гарною людиною. Він почував себе комфортно та навіть не пам’ятає, чи хотів, щоб батько був поруч. Він не хоче обманювати, тож не вигадує зворушливі історії, що розчулити підписників.

Анатолій Анатоліч розповів про своє дитинство в оточенні жінок
Анатолій Анатоліч розповів про своє дитинство в оточенні жінок

Зараз чоловік має велику родину. Він щасливий та не поділяє думки, що дитина, яка у сім’ї одна, обов’язково виростає егоїстом. А ось зі стереотипом про хлопців, що виросли без батька та стали підкаблучниками Анатолій згоден. Проте, така риса характеру допомагає йому робити своїх жінок щасливими.

“Але зараз моя родина велика. І я щасливий від цього. Тому всі стереотипи про те, що людина яка в родині одна, точно виростає егоїстом, чи те, що без батька виростаєш не чоловіком, чи те, що якщо в оточені жінок, то виростаєш каблуком…. А стоп, це спрацювало.” – зізнається Анатолій.

Анатолій Анатоліч розповів про своє дитинство в оточенні жінок
Анатолій Анатоліч розповів про своє дитинство в оточенні жінок

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.