|
08.12.2023 18:38

Ярославський відмовився від роботи приватним кухарем, а Мартиновській і Ектору з “МастерШеф” не пропонували

У нещодавньому інтерв’ю для YouTube-каналу блогерки Раміни Есхакзай, відомий український ресторатор, шеф-кухар та суддя проєкту “МастерШеф” Володимир Ярославський розкрив кілька цікавих секретів про свою кулінарну кар’єру.

Робота приватним шефом

Раніше Володимир працював шеф-кухарем одного із закладів Білгорода, а згодом продовжив діяльність в московському ресторані. Протягом кількох років чоловік жив, працював та розвивався, як кухар у РФ. Однак згодом помітив, що Україна стрімко йде вперед та має перспективи у цій сфері, тож повернувся додому. Після цього, за словами Володимира, він розглядав кілька вакансій та планував отримати роботу приватного кухаря. Одна з пропозицій справді виявилась шаленою:

“Там така була зарплатня! Там така сума була, що я подумав, що я рік попрацюю і куплю собі квартиру”, – зізнався Ярославський.

Ярославський отримав пропозицію бути приватним кухарем: МастерШеф у минулому?

Шеф-кухар розповів, що за цю роботу йому пропонували 9 тисяч доларів на місяць, але коли дізнався ім’я замовника – одразу відмовився. Розкривати інформацію про особу роботодавця ресторатор навідріз відмовився.

“Давай на цьому закінчимо”, – наполіг Володимир.

Ольга Мартиновська про Володимира Ярославського

В одному з інтерв’ю, колега Ярославського, шеф-кухарка Ольга Мартиновська розповіла про непересічні здібності Володимира. За її словами, він є шефом №1 в Україні та володіє знаннями, технікою, шеф-менеджентом, вродженим та набутим талантами. Також завжди керується логікою та теорією у своєму підході до кулінарії.

“Це найкрутіший, найрозумніший, найсильніший шеф. Це дуже крутий чувак. Ходити і вчитися, і слухати потрібно Вову Ярославського”, – радить Мартиновська.

Ярославський отримав пропозицію бути приватним кухарем: МастерШеф у минулому?