“Переступили ту межу”: Володимир Ярославський вперше розповів, як провів з Ольгою Мартиновською ніч

Відомий український шеф-кухар Володимир Ярославський вперше розповів, що насправді відбувається між ним та Ольгою Мартиновською. Всі деталі в статті.

Наштовхуватися на плітки про роман зі своєю колегою та другом Ольгою Мартиновською для Володимира Ярославського не вперше. Публіка обговорює їхні взаємини вже багато років, але так і не отримує бажаної розв’язки.

Для багатьох шанувальників цього дуету кулінарів досі незрозуміло, як вони змогли вберегти свою дружбу. Тому що ідеальнішої пари шоу-бізнес напевно і не бачив. Втім, не так давно Ольга повідомила, що в її житті з’явився новий чоловік, який також пов’язаний з ресторанним бізнесом. І насамперед підкреслила, що це не Володимир.

Володимир Ярославський вперше розповів, як провів з Ольгою Мартиновською ніч

Мартиновська і Ярославський обирали матрац
Володимир Ярославський вперше розповів, як провів з Ольгою Мартиновською ніч

Неодноразово жінка знаходила причини, через які Володимир не може бути її коханим. Втім, усі вони здавалися публіці занадто слабкими аргументами.

Нещодавно Ярославський також дав ексклюзивне інтерв’ю для Раміни Есхакзай. В ньому він зізнався, що вони з Ольгою дуже близькі, однак ця близькість ніколи не переходила у фізичну.

“Ми дуже класні друзі. І я щасливий, що ми не переступили ту межу і не залізли в ліжко разом. Ми дуже близькі. Ми, коли їздили на вечері за кордоном, ми спали в одному ліжку. Ми можемо прокинутися в одному ліжку. Я можу її нормально поцілувати й обійняти. Але без якогось підтексту. Я думав, чому… Неодноразово. Хе* його знає”

При цьому Володимир проти службових романів. Не через свою принциповість, а через невдалий досвід таких взаємин. Якось зірка мав інтрижку з колегою, і після цього робота стала не комфортною для нього. З ким саме Ярославський закрутив досі залишається загадкою, адже ім’я дівчини він вирішив зберегти у таємниці.

Нагадуємо, що в цьому інтерв’ю також прозвучало зізнання у бажанні стати батьком. Зірка вперше заявив про те, що хотів би мати малюка. Також він не приховує, що допускає імовірність усиновлення дитини. Вся проблема полягає лише в пошуку супутниці та матері його спадкоємців.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.