|
09.12.2023 11:03

“Майже не ділюся”: Матвєєва відстояла особисте життя та відповіла підписникам щодо різниці у віці з коханим

Автор: Юлія Ящук

Нова світлина ведучої в соціальній мережі Instagram наробила чимало галасу. Матвєєва показала чорно-біле фото, яке зробив її коханий. На знімку усміхнена Надя лежала на підлозі, тягнула одну руку до камери, а за іншу, імовірно, тримав чоловік зірки.

В коментарях під світлиною з дописом, що так бачить її коханий, знайшлися користувачі мережі, котрі були не у захваті від щастя телеведучої, дорікнувши їй, що чоловік молодший за неї на 20 років. На один з таких коментарів, в якому йшлося, що обранець годиться жінці в сини, Надія майстерно відповіла питанням: “А ви експерт по коханню?”.

Матвєєва відстояла особисте життя та відповіла підписникам щодо різниці у віці з коханим

Матвєєва відстоює своє жіноче щастя, навчилася керуватися тільки своїми емоціями та гідно реагувати на гнівні висловлювання від користувачів мережі. Крім того, Надія в Stories поділилася, чому майже не ділиться особистим. За словами ведучої, це їхній вибір, але і розуміє, що фоловерам може бути цікаво. Каже, що вважає нормальним, якщо людина займається власним життям та почуттями.

Матвєєва відстояла особисте життя та відповіла підписникам щодо різниці у віці з коханим

Нагадаємо, Надія Матвєєва влітку 2022 року зізналася, що зустрічається з чоловіком, який на 20 років молодший за неї. Утім, коханого вона не поспішає показати публіці, а також уникає розмов про бойфренда з пресою.

Розповіла, що про весілля не думає, оскільки вже була двічі заміжньою жінкою, а тому зараз це не стоїть в пріоритеті. Про спільну дитину Матвєєва теж не мріє й бабусею поки ставати не хоче.