|
10.12.2023 11:02

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк відповіла, чи вирішили щось зі спільним майном – повернула своє?

Автор: Юлія Ящук

Про розлучення Володимира Остапчука та Христини Горняк стало відомо у 2022 році. Розрив союзу відбувся тихо та без публічних пояснень прихильникам, що стало причиною до такого рішення. Здавалося, що колишні розв’язали всі питання, не мають претензій одне до одного та оминуть скандалів, однак проблема з поділом майна залишається досі відкритою.

Христина Горняк відповіла, чи вирішили щось зі спільним майном

Відновлені ремонтні роботи колишнім, у будинку в Золоче Прованс під Києвом, спровокували спір між експодружжям. Христину обурив вчинок Володимира, який без її відома привів до нього ще й нову дружину, журналістку Катерину Полтавську.

Горняк намагалася мирно домовитися з ексчоловіком, проте на перемовини з колишньою дружиною Остапчук не йде. Згодом нотаріус заявила, що не збирається залишати це питання та звернеться до сімейних адвокатів.

До слова, один з підписників її блогу в соціальній мережі Instagram знову підняв цю тему та поцікавився у Христини, чи вирішили щось з Володимиром зі спільним будинком. За словами нотаріуса, поки вона відпустила цю тему, і ніяких новин з приводу цього питання не має. Ба більше, зараз за це і не думає, тож, імовірно, спроби забрати свою частину майна поставлено на паузу.

Христина Горняк відповіла, чи вирішили щось зі спільним майном

Нагадуємо, після розлучення з Христиною Горняк ведучий Остапчук почав зустрічатися з дівчиною, журналісткою Катериною Полтавською, котра на 16 років молодша за нього. Пара 4 жовтня відсвяткувала першу річницю стосунків, а Христина цього дня відзначила офіційне розлучення з шоуменом. Шанувальники припустили, що чоловік закрутив новий роман, бувши у шлюбі з Горняк. Коментувати ці розмови зірка не став.