|
13.12.2023 09:42

Екс-дружина Остапчука залишилася без даху над головою і опинилася в скрутному становищі: “Стомилася дуже”

Ще 2 роки тому Христина була щаслива у шлюбі з популярним телеведучим Володимиром Остапчуком. Зіркова пара активно публікувала спільні знімки в соціальних мережах, розповідала про свої плани на майбутнє, будувала спільний маєток, до якого згодом мала переїхати.

У цьому будинку готувалися навіть кімнати для дітей Володимира від попереднього шлюбу. Така впевненість у завтрашньому дні створювала ілюзію, що у пари зовсім немає кризи, і ніякого розставання не намічається. Насправді ж через декілька місяців стало відомо, що Христина та Володимир не разом. А телеведучий досить швидко знайшов своїй коханій заміну, та почав світитися у компанії молодої журналістки Катерини Полтавської.

Христина Горняк розповіла, що залишилася без власного житла

Христина Горняк розповіла, що залишилася без власного житла

Досі невідомо, чи був любовний трикутник. Втім, Христині та Володимиру не вдалося зберегти хороші стосунки. Екс-пара відкрито проявляє одне до одного пасивну агресію, а інколи навіть сперечається в інтернеті. Основна тема для дискусій — це поділ маєтку, який Володимир Остапчук зовсім не збирається віддавати комусь.

Натомість Христина досить міцно тримається за своє і вже неодноразово говорила про те, що ділити дім вони будуть через суд, якщо її колишній чоловік не знайде іншого способу вирішення питання. Сам Володимир разом зі своєю новою коханою проживає в орендованій квартирі.

Христина Горняк розповіла, що залишилася без власного житла

Як влаштувала свій побут Горняк досі невідомо, але нещодавно дівчина повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що залишилася без даху над головою за невідомої причини. Прийняла у себе її подруга. Тож питання з ночівлею було вирішено.

“Я сьогодні стомилася дуже. Чомусь покинули сили… А ще, так як моя квартира зайнята, я пожила вже у всіх подруг на світі… Наступного разу, я забронюю собі готель, бо я просто вже не можу казати: “Сплю на новому місці, наснися наречений нареченій”, – пожартувала блогерка.