“Дочекалася нормальної невістки”: як Полтавська завойовувала любов мами Остапчука – довела, що не білоручка

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук після двох скандальних розлучень зміг втретє покохати молодшу за нього на 16 років дівчину та представити її своїм батькам.

Життя 23-річної журналістки Катерини Полтавської повернулося з ніг на голову, коли медійний простір дізнався про початок стосунків з відомим українським телеведучим Володимиром Остапчуком. Постійні згадки у ЗМІ, уважне спостереження за нею та перебігом їхніх взаємин, а ще скандали та інтриги – все це стало частиною її буденності.

Молода дружина шоумена зізналася, що ніколи не слідкувала за життям Остапчука, а знала його виключно в ролі хорошого ведучого. Щобільше, про особисте життя вона теж нічого не знала, тому про всі скандали з колишніми жінками їй Володимир доповів особисто, як це все було з його боку.

Як Полтавська завойовувала любов мами Остапчука

Відомий український телеведучий вже встиг представити нову обраницю його батькам, адже парочка вже неодноразово навідувалася до спадщини медійного чоловіка, міста Умань.

Так, медійний простір почав обговорювати, як Катерині Полтавській вдалося завоювати прихильність своєї свекрухи. Нещодавно нове відео, де дівчина допомагає на городі вибирати картоплю батькам Остапчука стало справжнім трендом жартів, мовляв, ось він справжній успіх Каті Полтавської після шлюбу зі знаменитим чоловіком.

В коментарях під оприлюдненим відео користувачі соціальної мережі Instagram зазначили, що нарешті мама Володимира Остапчука знайшла хорошу невістку, яка не боїться брудної роботи на городі. Однак знайшлися і ті, хто почав жартувати, що праця на земельній ділянці спеціально для нових розповідей на її сторінці.

Як Полтавська завойовувала любов мами Остапчука

Нагадаємо, що Володимир Остапчук до стосунків з журналісткою Катериною Полтавською розлучився з нотаріусом Христиною Горняк у 2022 році. Весілля було красивим та грандіозним, а розлучення тихим та без зайвих деталей. Проте спільна нерухомість під Києвом в котеджному містечку Золоче Прованс не дає поставити колишньому подружжю крапку та більше не згадувати одне одного у своєму житті.

Схожі статті