|
14.12.2023 11:51

“Я не можу згадати її обличчя”: Зібров вперше розповів про першу дружину, яка була до зустрічі з Мариною

Відомий український виконавець Павло Зібров охоче розповідає про своє особисте життя, подвиги, про любов фанаток, а також про взаємини зі своєю дружиною Мариною. У шлюбі з нею музикант став батьком аж три рази: у нього два сина і одна дочка.

Втім, співак майже ніколи не пригадував публічно про колишню благовірна. А вона в нього є!. Хіба що стосунки між ними розвивалися аж 40 років тому. І дійшло до того, що Павло Зібров насправді навіть не може пригадати, як вона виглядала.

Дмитро Гордон був щиро здивований реакцією, яку отримав. Втім, вона була щирою. І напевно, кожна жінка мріє, щоб її чоловік саме так реагував на згадку про його колишню благовірну.

Павло Зібров розповів про першу дружину, з якою був 40 років тому

Павло Зібров розповів про першу дружину, з якою був 40 років тому. Співак разом зі своєю дочкою

Про це він зізнався у ході розмови з Дмитром Гордоном в ексклюзивному інтерв’ю. Так, журналіст поцікавився у співака про жінку, яка свого часу отримала перспективу провести з виконавцем усе своє життя. Це відбувалося ще за студентських часів, але спільне життя зовсім не склалося. Шлюб виявився короткими їм незабаром пара розійшлася.

Павло Зібров розповів про першу дружину, з якою був 40 років тому

“От я зараз хочу згадати її обличчя, і не можу. Вона зараз в Канаді. Я знаю, що вона в Канаді. Вона виїхала туди. Але я в обличчя її не пам’ятаю. Мені соромно. Це було 37-40 років назад, коли ми розлучилися. Це була студентська любов. Красива, гарна. Ну так склалося, що вона знайшла інше щастя. І з цим щастям живе. По сей день. Спасибі тобі Танічка Самохвалова. Ти знайшла своє щастя, живеш з ним 40 років, я знайшов Маринку. І з Маринкою в мене зовсім інше… Вона — піаністка, музикант консерваторії”

Судячи з усього, з колишньою дружиною Павло Зібров взагалі не підтримує зв’язку, адже не зміг розповісти про жінку нічого конкретного. Зважаючи на те, що у колишньої пари немає спільних дітей, це не дивує.