“Завжди на першому місці”: 66-річний Павло Зібров розкрив секрет свого щасливого шлюбу

Відомий український вусань зізнався, чи змінилися їхні з подружні відносини за час повномасштабної війни та розповів, як зберегти стосунки у складний час.

Популярний співак Павло Зібров відкрив таємницю щасливого подружнього життя та міцних відносин. Він з коханою Мариною у шлюбі вже 29 років. А їх пару заслужено вважають однією з найміцніший в вітчизняному шоу-бізнесі. Про свої стосунки чоловік розповів проєкту “Інтерв’ю24“.

Зірка запевняє, що головне у шлюбі, це бути відвертим, обговорювати всі проблеми та незгоди, щоб прийти до спільного рішення. В життя не буває все гладко, тому потрібно вирішувати працювати над стосунками. На його думку, кохання на смак схоже на шоколад з перцем.

“Не можливо щоб все було гладко, в житті всяке трапляється, і побутові моменти, й робочі питання, але найважливіше – це говорити та вміти чути один одного”, – розповідає Павло.

Зібров пояснив правила щасливих стосунків
Зібров пояснив правила щасливих стосунків

На думку співака, половинку потрібно постійно дивувати, потрібно робити їй приємне. Це не обов’язково повинні бути дорогі подарунки, можна просто поприбирати, або придбати улюблені смаколики. А головне чути своє серце та прислухатися до партнера, розвиватися та цікавитися тим, що важливо для іншого.

Зібров розповів про своє особисте життя
Зібров розповів про своє особисте життя

Музикант запевняє, що його стосунки з дружиною не змінилися за час повномасштабного вторгнення, адже для нього сім’я – це найважливіше у житті. Так, у пари бувають суперечки, проте, вони завжди готові обговорити свої думки, щодо тієї чи іншої ситуації, тож завжди приходять до спільного рішення.

“Відносини у нас можуть бути різні під час роботи, оскільки ми разом працюємо, і Маринка – це мій перший радник”, – запевняє співак.

Зібров пояснив правила міцних стосунків
Зібров пояснив правила міцних стосунків

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.