|
14.12.2023 16:04

Ребрик розповіла, де буде народжувати та чому на фото немає батьків чоловіка: “У вас щось у родині не так?”

Автор: Юлія Ящук

Про вагітність Лілії Ребрик публіці стало відомо в жовтні 2023 року. Згодом зіркова родина поділилася теплими кадрами з гендер-паті, на якому всі дізналися, що пара в очікуванні на третю дівчинку.

Телеведучій пересічні громадяни дорікали, мовляв, вона завагітніла третьою дитиною для того, аби чоловік “відкосив” від служби в ЗСУ. Пізніше знаменитість відповіла на закиди користувачів соціальних мереж та заявила, що з коханим мріяли про третю дитину.

Ребрик розповіла, де буде народжувати та чому на фото немає батьків чоловіка

До слова, у своєму інтерв’ю зірка розсекретила, де збирається народжувати. За словами Лілії, однозначно вибір падає тільки на Україну, і скоріше за все, в тому самому медичному закладі, в якому з’явилися на світ доньки Діана та Поліна.

Каже, що визначиться вже ближче до терміну, і родина майже все найнеобхідніше підібрала для малечі, утім, ще нічого не купувала. Не приховала й того, через те, що вони з чоловіком матимуть ще одну дитину, було внесено деякі корективи в планування житла.

В розмові з телеведучою не оминули й питання, яке давно цікавило шанувальників. Зокрема, зірка часто поширює світлини зі своїми мамою і татом, а от батьків чоловіка Дикого не спостерігаємо. На зацікавленість, чому вона не ділиться фото з рідними коханого, Лілія відповіла, що батьки Андрія просто цього не хочуть, тому поважає їхню приватність. Зізналася, що у них прекрасні й дуже теплі стосунки.

Ребрик розповіла, де буде народжувати та чому на фото немає батьків чоловіка

Нагадуємо, подружжя Лілії Ребрик та Андрія Дикого виховує двох дівчаток, а тепер в очікуванні ще й на третю дитину. Раніше артистка розповіла, що з чоловіком придбали будинок до початку повномасштабного вторгнення, в якому потроху відновлюють ремонтні роботи.