“Вам тут не місце”: Лілія Ребрик одягла ефектну чорну сукню та показала свій справжній характер перед фанатами

Телеведуча Лілія Ребрик закликала відписатися від її особистого блогу усіх користувачів мережі, хто не згодний з її позицією або думкою щодо ситуації в Україні.

Лілія Ребрик з перших днів повномасштабного вторгнення росіян займає активну проукраїнську позицію, яку щодня висвітлює у своєму особистому блозі та веде власну боротьбу на інформаційному фронті.

Так на своїй сторінці в Інстаграм зірка “Ранку з Україною” опублікувала допис, в якому звернулася до своїх шанувальників, які або підтримують дії російської армії в містах України, або підтримують тих селебріті, які виступають “за” війну або замовчують факт бойових дій в Україні:

“Дорогі мої! У цей недільний день я прошу: всі, хто проти України, хто за Росію, для кого Путін – ок, хто називає війну спецоперацією або ті, хто її підтримує, – будь ласка, відпишіться. Вам тут не місце. Тому що коли заходжу в коменти, то шокуюся”, – написала Лілія.

Лілію Ребрик

Ребрик відзначила, що на її думку зараз не може бути нікої “золотої середини”, кожна людина має зайняти свою позицію та показати реальне ставлення до ситуації:

“Золотої серединки” немає: йде війна, негласно оголошена Росією, кремлівський диктатор намагається вгамувати свої апетити, хоча вже зрозумів, що ми йому – не по зубах. Вбивають наших людей, наших військових, дітей. І всім зрозуміло, хто винен. І крапка. А якщо незрозуміло, то відписуйтеся, будь ласка. Тут вам не місце нелюбові до України та її народу, – додала телеведуча.

Цікаво, що сама ведуча отримала від підписників компліменти не лише за позицію та думки, які більшості здалися правильними, а за фото. Для цієї публікації Лілія обрала екстравагантний кадр, на якому вона зображена в жіночній чорній сукні, довжиною трохи нижче коліна.

  • “Лілія дуже чемна, делікатна та красива жінка”;
  • “Ліля, пишаюся вами. Ви неймовірна”;
  • “Молодець Ліля, ще й красуня!” — пишуть користувачі мережі.

Схожі статті