|
15.12.2023 10:00

Що їдять зірки: Катя Осадча, Тіна Кароль і Ксенія Мішина показали свій сніданок – прості продукти і рецепти

Катя Осадча

Відома українська телеведуча Катерина Осадча також мала успішну кар’єру і у сфері моделінгу. Однак зірка і до сьогодні має ідеальні параметри для подіуму. Нещодавно Осадча комунікувала зі своїми підписниками у Instagram та відповідала на запитання аудиторії. Користувачі поцікавились, чи займається вона спортом та як взагалі вдається постійно тримати себе в тонусі.

Катерина відповіла, що наразі не докладає великих зусиль. Все, що робить – слідкує за раціоном. За словами телеведучої, дієтами вона не захоплюється.

“Зі свого модельного минулого завжди дотримуюсь розділення білків і вуглеводів. Тобто на гарнір – салат або гарнір із салатом”, – коментує Осадча.

Також додає – хліб, солодощі та фрукти їсть виключно до 15:00, але зізнається, що інколи не може себе стримати.

Катя Осадча, Тіна Кароль і Ксенія Мішина розсекретили, що їдять на сніданок

Тіна Кароль

Відома співачка Тіна Кароль активно веде власний Telegram-канал. Тут зірка показує справжнє життя поза сценою та ділиться своєю рутиною. Кароль вирішила показати, як харчується зранку та опублікувала світлину з сирниками прямо з машини.

“Свої ритуали не треба змінювати що б не сталось”, – залишила підпис Тіна.

Раніше артистка зізнавалась, що сиділа на дієтах. Тоді ж її сніданок виглядав дещо по-іншому. Гречка, яблука, груші та помідори з огірками заряджали зірку. Також вона дотримується правила харчування – більше білків та менше вуглеводів.

“Ніщо так не руйнує красу та тонус, як вуглеводи. Так, складно, коли постійні стреси. Але складніше дивитись на себе в дзеркало коли там щось, а не ти!”, – ділиться секретом Тіна.

Катя Осадча, Тіна Кароль і Ксенія Мішина розсекретили, що їдять на сніданок

Ксенія Мішина

Акторка Ксенія Мішина щодня займається спортом та звітує про це у своїх соцмережах. Проте знаменитість вважає, що основа здорового схуднення – харчування. А на сніданок Мішина часто готує замочену вівсяну крупу, яку міксує з яйцем та обсмажує на сковороді з маслом гхі. Також не забуває і про детокс салат, сюди входить щавель, салат айсберг, кінза, петрушка, кріп, свіжий огірок, зелений перець, селера. А довершує все соус, який складається з авокадо, трюфельної олії, солі та лимонного соку.

Катя Осадча, Тіна Кароль і Ксенія Мішина розсекретили, що їдять на сніданок