|
18.12.2023 10:25

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про свій найдорожчий подарунок, який було продано

Автор: Юлія Ящук

Христина Горняк з початку стосунків, а згодом після розлучення з шоуменом Володимиром Остапчуком у 2022 році стала для інтерв’юерів та преси дуже цікавою особистістю. Річ у тому, що її багато разів запрошували на різні інтерв’ю, утім, вона погоджуватися на них довго не наважувалася.

Христина Горняк та Володимир Остапчук

Про свій найдорожчий подарунок блогерка розповіла в інтерв’ю Євгенію Фешаку. Так, Христина зізналася, що отримала дуже коштовний годинник, однак, хто був її залицяльником в подробиці вдаватися не стала.

Ба більше, каже, коли вона вперше одягнула цю річ, то відчула на собі велику увагу людей, тому згодом її продала та придбала собі нерухомість.

Христина Горняк розповіла про свій найдорожчий подарунок, який було продано

Нотаріус жартома зазначила, що майбутніх чоловіків цей фактор може насторожити, мовляв, її вже нічим не здивуєш. Але ексдружина Остапчука спростувала можливі думки кавалерів та, сміючись сказала, щоб так не думали.

Окрім цього, блогерка розсекретила, скільки коштів вона витрачає на місяць. За словами Христини, їй достатньо на цей проміжок часу 3 тис. євро. Зізналася, що зараз знаходиться в економному режимі, оскільки у Відні винаймає житло. В Києві Горняк може витрачати менше.

Розповіла, що у Відні винаймає житло за 1350 євро. Квартира маленька, 53 квадратних метри, але для неї це хороша ціна. Христина не живе в самому центрі міста, але оселя знаходиться в новобудові.

Відомо, що ексдружина шоумена призупинила діяльність нотаріуса, тож у шанувальників часто з’являлося досить логічне питання, на які гроші живе Христина Горняк. Блогерка розсекретила, що все життя працювала, вміє відкладати та зберігати кошти. Тому, коли й не працює, то може жити на свої збереження.